Motorització de persianes a Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes…

Motorització de persianes a Arenys de Mar, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Vilassar de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Rubí.

Motorización de persianas en Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Vilassar de Mar, Breda
Motorització de persianes a Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar

 

Motorització de persianes a Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar

Instal·lació ràpida i eficient de persianes motoritzades

Motorització de persianes a Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès. Motoritzem les teves persianes en menys de 48 hores, brindant comoditat i facilitat en el control de les teves persianes. Ens posem en contacte amb tu immediatament per oferir-te el millor servei possible.

 

 

Persianes motoritzades amb polsador o via ràdio

Gaudeix de la comoditat de les persianes motoritzades, que et permeten pujar i baixar les persianes de casa teva amb tan sols pressionar un botó. No hi ha comparació amb el sistema de cinta tradicional.

 

 

Motors potents i fiables

Els motors que instal·lem a les teves persianes són de les millors marques del mercat, com Gaviota i Somfy, garantint durabilitat i un rendiment òptim.

 

 

Qualitat i comoditat amb diferents tipus d’automatismes

Oferim instal·lacions de motors amb sistema a distància o amb polsador, proporcionant comoditat i confort en el maneig de les teves persianes.

 

 

Motorització urgent de persianes en menys de 48 hores

Ens comprometem a oferir-te un pressupost i instal·lació sense càrrec addicional a Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp