5 consells essencials per dissenyar armaris a mida a casa teva

Reformes Tossa de Mar, Canet de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Tordera, Palafolls, Vidreres, Llagostera, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar.

Reformes Tossa de Mar, Canet de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Tordera, Palafolls, Vidreres, Llagostera, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar
Empresa de rehabilitació d’habitatges Tossa de Mar, Canet de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Tordera, Palafolls, Vidreres, Llagostera, Calella, Pineda de Mar, Malgrat de Mar

 

Aprofiteu al màxim els vostres espais d’emmagatzematge amb armaris personalitzats

Els armaris són elements fonamentals a qualsevol llar, proporcionant emmagatzematge i organització. Encara que solen ubicar-se a dormitoris, també poden ser útils en altres àrees de la casa. Aquí us oferim cinc consells per dissenyar armaris a mesura que s’adaptin perfectament a les vostres necessitats i estil.

 

 

Triar entre portes corredisses o abatibles

Les portes abatibles solen ser més estètiques, ja que les guies de les corredisses no són a la vista i totes les portes queden alineades. Tot i això, les portes corredisses poden ser més pràctiques en espais reduïts o segons l’ús que se li doni a l’armari.

 

 

Optar per tiradors embotits o metàl·lics

Els tiradors embotits a la porta, també anomenats «ungles», ofereixen un front d’armari net i clar, sense ocupar espai addicional. Si prefereixes tiradors metàl·lics, tria un disseny senzill i còmode.

 

 

Il·luminació interior de l’armari

Una il·luminació adequada facilita visualitzar el contingut de l’armari. Pots instal·lar-la directament a l’interior o preveure un punt de llum davant de l’armari per il·luminar-ne l’interior de manera eficient.

 

 

Selecció del color de l’interior de l’armari

En lloc d’optar pel clàssic blanc, tria un color diferent per a l’interior de l’armari, com un acabat tèxtil o fusta, que aporti una sensació de més qualitat. Escolliu tons clars per no restar lluminositat a l’espai.

 

 

Disseny de l’interior i elecció d’accessoris

Hi ha nombrosos accessoris disponibles per organitzar l’interior dels armaris, com ara pantaloners, sabaters o calaixos per a corbates. Tot i això, la millor opció sol ser aprofitar l’espai amb lleixes, barres de penjar i calaixeres. Els accessoris amb guies extraïbles poden restar espai útil i no ser tan pràctics com semblen.

Pel que fa a les calaixeres, opta per les que tenen tiradors embotits al cant. Encara que l’alçada dels calaixos sol ser estàndard, en dissenyar un armari a mida, pots adaptar-la segons el que hagis de guardar. Els calaixos massa profunds poden dificultar l’accés al seu contingut, per la qual cosa és recomanable tenir més calaixos amb una alçada menor.

 

 

Conclusió:

Si esteu pensant en millorar els vostres armaris o crear nous espais d’emmagatzematge a casa vostra, aquests consells us ajudaran a dissenyar armaris a mida perfectes per a les vostres necessitats. No dubtis en contactar amb la nostra empresa de reformes a Tossa de Mar, Canet de Mar, Sant Cugat del Vallès, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar i Llagostera per a assessor.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp