Construcció de Naus Industrials

Construcció de Naus Industrials a Arenys de Mar, Cabrera Mar, Sant Pol Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Montgat.

 

Construcció de Naus Industrials a Arenys de Mar, Cabrera de Mar, etc.

Construcción Naves Industriales en Arenys de Mar, Cabrera de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Montgat
Empresa de Construcción de Naves Industriales en Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Montgat

 

Per què construir i no comprar una nau industrial a Arenys de Mar?

Si ets propietari del teu propi negoci, necessites tenir un lloc on puguis emmagatzemar els teus productes. Pot ser temptador comprar una nau industrial prefabricada per estalviar temps i esforç a la construcció. No obstant això, per a aquells que busquen personalització i maximització de lespai, construir una nau industrial pot ser una millor opció. En aquest article, analitzarem els tipus de naus industrials existents, què cal per construir una nau industrial, les seves característiques principals, el preu que pot tenir la construcció i quant de temps triga el procés.

 

 

Tipus de naus industrials existents

Hi ha diversos tipus de naus industrials, cadascuna adaptada per al propòsit demmagatzematge específic. Per exemple, les naus industrials refrigerades estan construïdes amb materials especials per mantenir el fred dins la nau. També hi ha naus industrials que tenen una alçada més elevada, cosa que permet emmagatzemar grans objectes.

A la nostra empresa de construcció de naus industrials a Arenys de Mar, oferim una àmplia varietat d’opcions per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Som capaços d’adaptar i de personalitzar cada nau industrial per satisfer les necessitats específiques de cada negoci.

 

 

Què cal per construir una nau industrial

Per construir una nau industrial hem de seguir un procés que comença amb lelecció del terreny adequat. El terreny ha de ser prou gran perquè càpiga la nau industrial, i en general, requereix una superfície plana per simplificar el procés constructiu. Posteriorment, cal sol·licitar els permisos i llicències necessaris per a la construcció.

 

 

Construcció de Naus Industrials a Arenys de Mar, Rubí, Cabrera de Mar, Pals, Sant Pol de Mar, Sabadell

Un cop aconseguits els permisos, el següent pas és la construcció. És important comptar amb un expert en construcció de naus industrials perquè dirigeixi el procés. Finalment, la nau ha de ser equipada amb totes les instal·lacions necessàries per al seu funcionament correcte. L’electricitat, l’aigua i el sistema de climatització són alguns dels elements que cal considerar.

 

 

Característiques principals d’una nau industrial

Les naus industrials se solen construir amb estructures d’acer i sostres plans. Això permet una alçada més gran a l’interior de la nau industrial, cosa que es tradueix en una major capacitat d’emmagatzematge. Les parets també se solen fabricar amb materials d’alta resistència, proporcionant protecció contra el clima i la seguretat dels productes emmagatzemats.

 

 

Preu de la construcció d´una nau industrial

El preu de construir una nau industrial a Arenys de Mar varia en funció de les necessitats específiques de cada negoci. La personalització de la nau industrial, la mida i els materials a utilitzar són alguns dels factors que influeixen en el cost. A la nostra empresa de construcció de naus industrials a Arenys de Mar, oferim un servei de pressupost personalitzat i detallat per a cada client.

 

 

Temps de construcció d’una nau industrial

El temps de construcció de la nau industrial també depèn de la personalització que requereix cada projecte. La durada del procés de construcció sol oscil·lar entre 4 i 8 mesos. Encara que aquest temps pot variar en funció de la mida de la nau, la complexitat del projecte i les condicions climàtiques.

 

 

Ampliar o construir una nau industrial a Arenys de Mar

Si tens una nau industrial petita a Arenys de Mar i necessites ampliar-la, també et podem ajudar. A la nostra empresa de construcció de naus industrials a Arenys de Mar, oferim serveis d’ampliació de naus industrials per a aquells negocis que estan en creixement i necessiten més espai.

 

 

Conclusió

Si cerques personalització i maximització de l’espai a la teva nau industrial, construir-la és una opció millor que comprar una prefabricada. A la nostra empresa de construcció de naus industrials a Arenys de Mar, oferim un servei personalitzat, detallat i professional per als nostres clients. Contacta’ns per sol·licitar un pressupost.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp