Estil americà a l’interior

Rehabilitació de casa

"<yoastmark

 

 

Reforma de casa

"<yoastmark

 

 

Principis bàsics de l’estil americà

Si voleu que l’estil tingui dret a anomenar-se «americà», heu de tenir en compte les seves característiques principals. Després de tot, són ells els qui el distingeixen radicalment dels “anàlegs” europeus:

 

FlexibilitatNo hi ha marcs estilístics rígids als Estats Units. Aleshores, a la foto dels interiors en l’estil clàssic nord-americà, podeu veure el veïnat de panells moderns de MDF i un vell canelobre de bronze, i els mobles de gabinet de fusta massissa es poden «reemplaçar» amb una versió més econòmica d’aglomerat cobert amb xapa.

 

 

Encenent

L’aranya de sostre als EUA Només es pot trobar a la sala d’estar. Tots els dispositius d’il·luminació se seleccionen d’acord amb el vostre propòsit funcional. Aleshores, en una foto pot comptar fàcilment 3 llums de taula i dos aplics, cadascun realitza la seva tasca.

 

 

 

Arranjament de mobles

A Europa, es fa tradicionalment des de les muralles. Només es poden col·locar taules al centre. Als Estats Units és al revés. Només es pot veure un armari contra la paret. I això no sempre és.
Disposició

A les cases nord-americanes, el dormitori sovint es combina amb un bany, la cuina amb un menjador i la sala d’estar amb un vestíbul d’entrada. Alhora, també hi ha solucions extremadament inusuals, com grans finestrals al bany.
Tèxtil

Als Estats Units no és costum cobrir les taules amb unes estovalles i decorar les finestres amb cortines. Després de tot, ningú no mira per les finestres dels apartaments. Com a solució alternativa, es permet penjar un lleuger vel de tul.
Color

Si considerem les tradicions dels clàssics europeus, és fàcil notar el predomini dels mobles foscos, la pàtina i el daurat. Però a la foto de la contrapart nord-americana en el 90% dels casos, veurà tons grisos, blancs i lletosos.

 

Construcció de casa

Reforma de vivienda en Lloret de Mar, Roses, Empuriabrava, Tossa de Mar, L'Estartit, Castelló d'Empúries, Blanes, Peralada, Vilassar de Mar, Llança, L'Escala
Reforma de vivienda en Lloret de Mar, Roses, Empuriabrava, Tossa de Mar, L’Estartit, Castelló d’Empúries, Blanes, Peralada, Vilassar de Mar, Llança, L’Escala

 

La mida també importa. Després de tot, la majoria de les famílies nord-americanes viuen en cases adossades al camp, que es lloguen no només sense decoració, sinó també sense parets.

Per tant, les habitacions són espaioses i plenes de llum, i el paper de les particions sovint es fa mitjançant prestatgeries o estructures lliscants.

 

Rehabilitación de vivienda

Reformas y construcciones en Lloret de Mar, Empuriabrava, Tossa de Mar, Blanes, Vilassar de Mar, Llança, Peralada, Roses, Castelló d'Empúries, L'Escala, L'Estartit
Reformas y construcciones en Lloret de Mar, Empuriabrava, Tossa de Mar, Blanes, Vilassar de Mar, Llança, Peralada, Roses, Castelló d’Empúries, L’Escala, L’Estartit

 

Una chimenea es un atributo de la comodidad en un hogar estadounidense. Es tradicionalmente de color blanco, pero es extremadamente raro que sea real. Las opciones de diseño o chimenea eléctrica son más comunes.

Presupuesto de reforma integral en Lloret de Mar, Empuriabrava, Llança, S'Agaró, Tossa de Mar, L'Escala, Vilassar de Mar, Castelló d'Empúries, Blanes, Roses, L'Estartit, Cabrera de Mar, Peralada
Presupuesto de reforma integral en Lloret de Mar, Empuriabrava, Llança, S’Agaró, Tossa de Mar, L’Escala, Vilassar de Mar, Castelló d’Empúries, Blanes, Roses, L’Estartit, Cabrera de Mar, Peralada

 

En la foto de interiores con el espíritu de los clásicos estadounidenses, seguramente notará la simplicidad de terminar el piso y el techo, sin decoraciones. Solo una tabla o laminado en el piso y una tela elástica suave y blanca como la nieve en la parte superior.

 

Reforma de vivienda

Reformas baños en Lloret de Mar, Vilassar de Mar, Blanes, Empuriabrava, Tossa de Mar, Peralada, L'Escala, Castelló d'Empúries, Roses, L'Estartit, Llança
Reformas baños en Lloret de Mar, Vilassar de Mar, Blanes, Empuriabrava, Tossa de Mar, Peralada, L’Escala, Castelló d’Empúries, Roses, L’Estartit, Llança

 

Pressupost de reforma integral

Pressupostos de construcció i reformes integrals a Lloret de Mar, Peralada, Roses, Blanes, Llança, Tossa de Mar, Castelló d’Empúries, L’Estartit, L’Escala, Empuriabrava, Vilassar de Mar.

Empresa de Construcció, Construcció de cases, Remodelació de masies, Construcció de xalets, Rehabilitació d’edificis, Reformes Integrals, Construcció de naus, Reformes de pisos, Reconstrucció de cases.

 

Reformes i construccions

Empresa de rehabilitación y reformas integrales en Lloret de Mar, Arenys de Mar, Vilassar de Mar
Empresa de rehabilitación y reformas integrales en Lloret de Mar, Arenys de Mar, Vilassar de Mar

 

Pintem apartaments a L’Escala, Reformem banys a Llançá, Renovem pisos a Vilassar de Mar, Construïm edificis a Roses. Rehabilitem masies a Empuriabrava, Alicatem locals comercials a Lloret de Mar, Realitzem reformes integrals de xalets a Castelló d’Empuries.

Rehabilitem cases a L’Estartit, Reformes integrals a Peralada, Construïm bungalows a L’Escala, Modernitzem apartaments a Empuriabrava.

 

 

Rehabilitació de casa a Estil americà a l’interior

Construcción y reformas en Lloret de Mar, Vilassar de Mar, Blanes, Arenys de Mar, Tossa de Mar
Construcción y reformas en Lloret de Mar, Vilassar de Mar, Blanes, Arenys de Mar, Tossa de Mar

 

Fontaneria a Blanes, Reformem banys a Castelló d’Empuries, Instal·lem calefacció de gasoil a Roses, Realitzem instal·lacions d’electricitat a Lloret de Mar, Serralleria a Tossa de Mar.

Serveis tècnics immobiliaris Tossa de Mar, Pintem cases a Vilassar de Mar, Renovem masies a Lloret de Mar, Alicatem banys a Llançá, Restaurem façanes a Empuriabrava, Construïm naus a Pineda de Mar.

 

 

Reformes banys

Arquitectura, Decoración e Interiorismo en el Maresme y la Selva
Arquitectura, Decoración e Interiorismo en el Maresme y la Selva

 

Construcció i Reconstrucció de xalets a Lloret de Mar, Treballs verticals a Malgrat de Mar, Instal·lacions elèctriques a S’Agaró, Instal·lacions de panells solars tèrmics i fotovoltaics a Calonge, Pintem edificis a Tossa de Mar.

 

 

Reformes d’apartaments

Empresa de carpintería de aluminio y reparación, motorización e instalación de persianas en Lloret de Mar
Empresa de carpintería de aluminio y reparación, motorización e instalación de persianas en Lloret de Mar

 

Construcció i Reformes de garatges a Tossa de Mar, Reformes integrals de garatges a Lloret de Mar, Fontaners a Calella, Treballs de paleta a Arenys de Mar, Alicatem banys a Vilassar de Mar.

Construcció d´edificis, Renovació de cases, Construcció de naus, Reformes de bungalows, Disseny de xalets, Rehabilitació de façanes. Reconstrucció de masies, reformes de cases rurals, remodelació de pisos i apartaments turístics.

 

 

Instalación de parqué en Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar
Instalación de parqué en Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar
Empresa de pintura en Costa Brava y Costa del Maresme
Empresa de pintura en Costa Brava y Costa del Maresme

 

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp