Canviar la instal·lació elèctrica en una reforma integral

Canviar la instal·lació elèctrica en reforma integral a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sils, Calonge, S’Agaró.

 

Canviar la instal·lació elèctrica en reforma integral a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sils, Calonge, S'Agaró
Canvi I reparació de la instal·lació elèctrica en reforma integral a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Sils, Calonge, S’Agaró

 

Per què és indispensable canviar la instal·lació elèctrica en una reforma integral?

Canviar la instal·lació elèctrica en una reforma integral no és una qüestió de gust o tendències, sinó una necessitat per garantir la seguretat i l’eficiència de l’habitatge. En actualitzar la instal·lació elèctrica, tindràs un sistema segur i adaptat a les teves necessitats.

 

 

Raons per reemplaçar la instal·lació elèctrica

Hi ha diversos motius per canviar la instal·lació elèctrica, però el principal és el perill que comporta una instal·lació defectuosa o antiga, que pot ocasionar:

 • Curtcircuits: Quan l’aïllament dels cables està deteriorat.
  Pujades de tensió: Poden danyar els teus aparells elèctrics si la instal·lació està en mal estat i la protecció del quadre elèctric és inadequada.
 • Sobrecàrregues: En connectar molts dispositius en un sol endoll, la temperatura augmenta, podent fins i tot cremar-se.
 • Descàrregues elèctriques: Solen produir-se en fer reformes elèctriques sense l’ajuda d’un professional.
  Senyals d’una instal·lació elèctrica en mal estat inclouen canvis en la intensitat de la llum de les bombetes, augment de temperatura als endolls o talls de llum sense motiu aparent.

 

 

Avantatges de reemplaçar la instal·lació elèctrica durant una reforma integral

Si la teva instal·lació elèctrica és relativament nova, potser només necessites fer ajustaments. No obstant això, fer canvis elèctrics sense una reforma integral pot generar problemes i costos addicionals.

En aprofitar una reforma integral per actualitzar la instal·lació elèctrica, obtindràs beneficis com:

 • Instal·lar falsos sostres de pladur per ocultar el cablatge, facilitant futures reparacions.
 • Triar la ubicació i la quantitat d’endolls i interruptors segons les teves preferències.
 • Incorporar tecnologia d’última generació, com a sistemes domòtics compatibles amb el teu habitatge.
 • Estalviar en costos a llarg termini gràcies a una eficiència energètica més gran.

 

 

Empreses d’instal·lació elèctrica en reformes integrals

Quan costa canviar la instal·lació elèctrica en una reforma?

El preu de reemplaçar la instal·lació elèctrica depèn de diversos factors, com el cablejat, el quadre elèctric, els endolls i els interruptors seleccionats, i la mà d’obra dels professionals. En general, per a un pis de 90-100 m2 amb aproximadament 50 mecanismes i 15 preses de llum, el cost oscil·la entre 5.000 i 10.000€, incloent el quadre general i les caixes d’empalmament.

Invertir en bons materials i professionals per actualitzar la teva instal·lació elèctrica és una decisió rendible, ja que una instal·lació nova et pot durar més de 10 anys. Per tant, invertir en bons materials i professionals experimentats és una decisió rendible a llarg termini per garantir la seguretat i l’eficiència del teu habitatge.

 

CONCLUSIÓ

En resum, canviar la instal·lació elèctrica durant una reforma integral és una decisió intel·ligent i necessària per garantir la seguretat, eficiència i comoditat a casa teva. No només evitaràs problemes a curt termini, sinó que també estalviaràs costos futurs i gaudiràs d’un habitatge més segur i còmode.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp