Tarima massissa per a interiors: avantatges, desavantatges i consells d’instal·lació

Reformas Sant Boi de Llobregat, Tossa de Mar, Canet de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Calonge, Begur, Arenys de Mar
Reformas Sant Boi de Llobregat, Tossa de Mar, Canet de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Calonge, Begur

 

Reformes Sant Boi de Llobregat, Tossa de Mar, Canet de Mar

 

Una guia completa sobre la tarima massissa en reformes interiors

La tarima massissa és un material elegant i de qualitat que aporta calidesa a qualsevol ambient. Si esteu considerant utilitzar tarima massissa a la vostra reforma a Sant Boi de Llobregat, Tossa de Mar, Canet de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Calonge, Begur o Arenys de Mar, aquí us presentem els seus avantatges, desavantatges i consells per a la instal·lació.

 

 

Composició i tipus de tarima massissa

La tarima massissa està composta 100% per fusta noble i es caracteritza pel gruix, que varia entre 16 i 28 mm aproximadament. Els tipus de fusta disponibles inclouen roure, pi, jatoba, bambú, noguera, avet, iroko, teka, ipe i merbau. Aquestes fustes poden ser tractades, envernissades, envellides o oliades per aconseguir efectes únics.

 

 

Acabats i manteniment de la tarima massissa

Per protegir la fusta, les tarimes massisses solen venir amb acabats de vernís de poliuretà oa l’aigua, encara que actualment es tendeix a l’acabat oliat, que permet un aspecte més natural i requereix aplicacions periòdiques. La neteja i el manteniment varien segons el tipus de fusta i acabat, per la qual cosa és important informar-se sobre les cures específiques necessàries.

 

 

Instal·lació de tarima massissa

La instal·lació de tarima massissa pot ser flotant o enganxada, encara que es recomana enganxar-la per a més resistència i estabilitat. També hi ha l’opció d’instal·lar-la sobre llistons, cosa que requereix més feina i encareix l’obra. La superfície ha d’estar perfectament anivellada i lliure de residus abans de la instal·lació.

 

 

Avantatges de la tarima massissa

  • Estètica: La bellesa de la fusta realça el valor de qualsevol habitatge.
  • Reparacions: És possible realitzar reparacions mitjançant poliment i envernissament o aplicacions puntuals si l’acabat és oli.

 

 

Inconvenients de la tarima massissa

  • Preu: El cost total de la tarima massissa pot ser considerablement més gran que una tarima laminada.
  • Dilatació/contracció: Com que és un material natural, es pot expandir o contraure fins i tot seguint les recomanacions de manteniment.

 

 

Conclusió:

La tarima massissa és una opció atractiva per a reformes d’interiors a Sant Boi de Llobregat, Tossa de Mar, Canet de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Calonge, Begur i Arenys de Mar. Tot i que té avantatges estètics i de reparabilitat, també presenta inconvenients quant a preu i possibles canvis dimensionals. Considereu acuradament aquests aspectes abans de decidir si la tarima massissa és la millor opció per al vostre projecte de reforma.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp