Sala d’estar en estil «Boho»

Reformes integrals a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Calella, Empuriabrava, Vilassar de Mar, Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Canet de Mar.

 

"<yoastmark

 

 

Reformes integrals Blanes

El concepte de «boho» va sorgir de la fusió de dos corrents: d’una banda, els gitanos amants de la llibertat van asseure les bases per a això, d’altra banda, els francesos van recollir colors brillants al segle XVII i els van redibuixar a la seva manera refinada . Posteriorment, part del corrent va ser recollit per hippies.

 

 

Actualment, l’estil combina diverses regles:

  • rics adorns i cortines
  • colors «crits» i estampats inusuals en tèxtils
  • sense minimalisme, només chic.

 

 

Característiques clau

Lavantatge clau daquest estil és tractar de combinar fins i tot mobles i colors que són incongruents en altres interiors. El més important és proveir-se d’un estat d’ànim colorit i abordar la compra i la creació de decoració amb ànima.

Un altre avantatge per a aquells a qui els agrada col·leccionar coses serà un desordre bohemi especial. No només és acceptable, sinó obligatori. En ingressar a la sala d’estar, vostè i els seus convidats han de tenir els ulls ben oberts.

Una gran quantitat de detalls i detalls ha de ser present a tot arreu: des de parets cobertes amb marcs multicolors fins a tot tipus de gerros i records a la taula i als prestatges.

 

 

"<yoastmark

 

 

Reformes integrals Blanes, Calella

Si ets partidari de solucions més mesurades, però alguns elements del boho-chic et queden a prop, no et preocupis. Aquest estil inclou diverses branques, una de les quals segurament ressonarà al teu cor.

 

 

Gran avantatge

"<yoastmark

Podria ser espai sobri en tons clars neutres amb rars tocs brillants (gerros, coixins, quadres). Podeu controlar el seu número a la sala d’estar vostè mateix.

 

 

 

 

Disseny clàssic

Amb elements de disseny clàssic, no només una barreja de textures i tons incongruents, sinó diversos elements que harmonitzen entre si (paper tapís floral i arranjaments florals + portes de gabinets geomètriques estrictes i les mateixes catifes).

 

 

Espai per a hippies. Excés de tons pastís i decoració artesanal.

Hi ha moltes opcions i les regles es modifiquen fàcilment segons la tendència que triïs.

 

 

"<yoastmark

 

 

Boho – molt divers i variable

Colors de saló estil boho

Aquí, un lleopard pot coexistir amb una ratlla rosa brillant i un coixí fet de pell sintètica blanca amb Gzhel.

Els teixits naturals se superposen als més texturitzats, i els colorits amb abundància de guarniments són preferibles als objectes monocromàtics. Pot ser molt diferent, de qualsevol orientació, arrelada a diferents països.

I, no obstant, els seguidors del boho clàssic distingeixen diversos colors bàsics. Aquests són tons terracota i terra, colors de metalls (inclosos els metalls preciosos), pedres naturals. Va ser a partir de l’associació amb les pedres que les escates de color blau brillant, porpra i foc van entrar a l’estil.

 

 

Il·luminació a la sala d’estar

Podeu triar el tipus daccessoris dil·luminació vostè mateix i després personalitzar laparença perquè sajusti al marc destil.

 

Per exemple, si és més fàcil i comprensible per a vostè tenir aranyes de llum grans que il · luminin tota l’habitació alhora, pari atenció a EL SEGÜENT:

  • les opcions de vidre pompós
  • canelobres que imiten velles estructures penjants amb moltes espelmes
  • o escolliu algunes aranyes de llum petits amb tons colorits.

 

Assenyalaran per fer llum sobre aquelles parts de l’habitació que són més importants.

 

 

"<yoastmark

 

 

Il·luminació

A més, per a la il·luminació puntual, podeu triar diversos tipus: una aranya de llum petit, diverses làmpades de taula i aplics, un parell de làmpades de peu.

 

 

Materials i acabats de la sala d’estar

¡Un dels materials protagonistes que combina un saló d’estil boho és tanta varietat de tèxtils! Cal cobrir tantes superfícies com sigui possible amb teles i catifes.

Cortines denses i brillants (simples o amb adorns), coixins interiors (es poden col·locar no només en sofàs i butaques, sinó també al pis), mantes.

Els acabats de parets i pisos es poden personalitzar al vostre gust. Boho està disponible tant per a consumidors premium com per a aquells que trien materials econòmics.

El més important al final del treball és cobrir les superfícies amb pintura brillant o enganxar paper tapís amb patrons.

Recorda, tant les parets com el terra estaran revestits al màxim d’elements decoratius, per la qual cosa s’hi ha d’invertir el pressupost principal.

 

 

Moble

Els sofàs elegants, o la seva manca, parlen directament de l’origen del boho. Els nòmades preferien seure a terra, i els amants de l’estil avui dia trien sofàs i les seves contraparts tan discrets com sigui possible.

El disseny i els colors poden ser qualsevol cosa, des dels més neutres fins als tons grisos i blancs. El més important és cobrir posteriorment el moble amb infinitat de coixins de diferents mides i textures.

 

 

"<yoastmark

 

 

Reformes integrals

Al costat del sofà, segurament hi ha d’haver una catifa, i preferiblement diverses alhora. Els coneixedors de boho prefereixen col·locar catifes una damunt de l’altra en un patró estrany.

Serà un plus que al teu saló apareguin mobles una mica envellits o antics. Això mostrarà un encant especial.

Els accessoris són molt més importants que tots els mobles. S’han d’escollir amb compte perquè cada detall és una petita peça del seu càlid mosaic multicolor.

 

 

El «punt culminant»

"<yoastmark

El punt culminant de l’estil pot ser un mirall de cos sencer en un marc daurat i un llum d’aranya en harmonia amb ell. No tingueu por de portar més joies i detalls de metalls preciosos a la seva sala d’estar. Aquí és impossible exagerar-hi.

Independentment de les decisions de disseny que prengui, una sala destar destil bohemi es veurà costosa i luxosa.

 

 

"<yoastmark

 

 

ARQUITECTURA, DISSENY, INTERIORISME, CONSTRUCCIÓ, REHABILITACIÓ, REFORMES INTEGRALS D’HABITATGES EN ESTIL BOT

Empresa de Reformes de Cuines i Banys a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Pineda de Mar, Vilassar de Mar, Canet de Mar, Santa Susanna, Calella, Arenys de Mar, Platja d’Aro, Premià de Mar, Calonge, S’Agaró, Sant Pol de Mar, Malgrat de Mar.

Empresa de Fusteria metàl·lica, PVC i fusta a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Pals, Roses, Arenys de Mar, Begur, Vilassar de Mar, Calella, Sant Andreu de Llavaneres, Empuriabrava, Calonge.

 

 

Reforma d’apartaments

Reformes d’alumini a S’Agaró, Caldes d’Estrac, Pineda de Mar, Platja d’Aro, Malgrat de Mar, Mataró, Premià de Mar, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Canet de Mar, Sant Feliu de Guixols, Alella.

"<yoastmark

Rehabilitació civil i Restauració d’edificis a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Vilassar de Mar, Sant Pol de Mar, Empuriabrava, Roses, Premià de Mar, Pals, Malgrat de Mar, Arenys de Mar, Pineda de Mar, Santa Susanna , Calella, Calonge, Canet de Mar.

Instal·lació de persianes (elèctriques/mecàniques) a Blanes, Reparació de persianes a Blanes, Motorització de persianes a Blanes, Reformar pis a Blanes, Reformar casa a Blanes.

 

 

FUSTERIA D’ALUMINI EN BLANES

Reformes llar Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Begur, Santa Susanna, Sant Pol de Mar, S’Agaró, Premià de Mar, Arenys de Mar, Empuriabrava, Calella, Pals, Vilassar de Mar, Roses, Platja d’Aro , Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Canet de Mar, Calonge.

 

 

"<yoastmark

 

Reformes de locals i naus a Blanes, Pressupost de paleta a Pineda de Mar, Empresa de construcció a Lloret de Mar, Pressupost d’Enrajolar bany a Arenys de Mar. Pressupost de fusteria metàl·lica a Canet de Mar, Fusteria d’alumini a Blanes, Reformes econòmiques a Tossa de Mar, Construcció de xalets a Santa Susanna.

 

 

REPARACIÓ DE PERSIANES A BLANES

Reformes de cases a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Santa Susanna, Empuriabrava, Premià de Mar, Begur, Mataró, Alella, Pals, Malgrat de Mar, Sant Andreu de Llavaneres.

Reparació de persianes a Roses, Vilassar de Mar, Sant Feliu de Guixols, Calella, S’Agaró, Sant Pol de Mar, Calonge, Platja d’Aro, Canet de Mar, Pineda de Mar, Caldes d’Estrac.

Tenim propi Taller de cristalleria on fabriquem i muntem la fusteria metàl·lica a Lloret de Mar, Blanes, Sant Boi de Llobregat, Arenys de Mar, Barcelona, Sant Feliu de Guixols.

 

 

"<yoastmark

Empresa de reformes integrals

Pressupostem qualsevol tipus de reformes interiors o exteriors de pisos i cases a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Calonge, Pals, Caldes d’Estrac, Malgrat de Mar, Roses.

Instal·lació de persianes a Vilassar de Mar, Premià Mar, Canet Mar, Sant Andreu Llavaneres, Begur, Calella, Arenys Mar, Sant Pol Mar, Mataró. Motorització de persianes a Sant Feliu de Guixols, Platja d’Aro, Pineda de Mar, Alella, Santa Susanna, S’Agaró, Empuriabrava.

Cristalleria i Fàbrica de Fusteria metàl·lica a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Pals, Mataró, Calonge, Roses, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Calella, Pineda de Mar.

 

 

FUSTERIA METÀL·LICA A COSTA BRAVA

Instal·lació portes de portes Begur, Arenys de Mar, S’Agaró, Empuriabrava, Caldes d’Estrac, Premià de Mar. Fabricació de pèrgoles a Santa Susanna, Sant Feliu de Guixols, Platja d’Aro, Vilassar de Mar, Alella, Malgrat de Mar.

Disseny i rehabilitació d’apartaments a Blanes. Empresa d’interiorisme de finques règies a Vilassar de Mar. Reformar bungalows a Arenys de Mar, Serralleria a Lloret de Mar.

Treballs verticals a façanes de blocs de pisos i edificis comercials i industrials a Lloret de Mar. Reparacions de llar a Malgrat de Mar, Pressupost de muntatge de parquet a Blanes.

 

 

REFORMES DE FUSTERIA A LA SELVA I EL MARESME

Fusteria d’alumini a Premia de Mar, Rehabilitacions Lloret de Mar, Pressupost reconstrucció d’habitatge a S’Agaró.

Sol·licitud de pressupostos de reformes integrals d’edificis residencials a Santa Susanna. Empresa d’encofrat i gunitat a Lloret de Mar, Rehabilitació d’edificis a Blanes.

"<yoastmark

Reformes d’habitatges a Blanes

Cristalleria a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Pol de Mar, Pineda de Mar, Tordera, Premià de Mar, Palafolls, Vilassar de Mar, Arenys de Mar.

 

 

Empresa especialitzada en pintura d’apartaments turístics i cases rurals

Empresa d’instal·lació de finestres d’alumini o PVC, portes metàl·liques d’alumini blindades i de seguretat a Blanes. Reformes de masies a Lloret de Mar i Tossa de Mar.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp