Cuina oberta amb barra d’esmorzar

Reformaràs la cuina a Blanes? És el moment de plantejar-se obrir-la al saló posar una cuina oberta amb barra d’esmorzar a Blanes, Sabadell.

Diseño y creación de cocinas abiertas con barras de desayuno en Blanes, Arenys de Mar, Sils, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Calonge, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guixols, S'Agaró
Empresa de disseny i creació de cuines obertes amb barres d’esmorzar a Blanes, Arenys de Mar, Calonge, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guixols, Sils, Lloret de Mar, Tossa de Mar, S’Agaró

 

Disseny i creació de cuines obertes amb barres d’esmorzar

 

 

Transforma la teva llar amb una cuina oberta i barra d’esmorzar a Blanes i rodalies

 

La tendència de les cuines obertes

La reforma de cuines ha evolucionat cap a l’obertura cap a altres espais de la llar, com ara la sala d’estar o el menjador, creant ambients més amplis i connectats. A Blanes, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Sant Pol de Mar i Caldes d’Estrac, aquesta tendència ha anat guanyant terreny els darrers anys, deixant enrere la clàssica cuina independent. Cuina oberta amb barra d’esmorzar a Blanes.

 

 

Possibilitats de disseny i distribució

La cuina oberta ofereix diverses possibilitats quant a l’equipament i la distribució, permetent modificar la disposició dels seus elements. Una de les propostes més populars és incorporar una barra d’esmorzar o cuina.

Empresa reformas cocinas Sant Pol de Mar, Sant Feliu de Guixols, Calonge, S'Agaró, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Caldes d'Estrac, Oix
Empresa reformes cuines Sant Pol de Mar, Sant Feliu de Guixols, Sant Boi de Llobregat, Caldes d’Estrac, Calonge, S’Agaró, Arenys de Mar

Divisió discreta de l’espai

La barra de cuina permet mantenir lobertura, però defineix millor lespai ocupat per la cuina. Aquesta opció ha guanyat més popularitat que l’antiga pràctica de fer una finestra a la paret per connectar la cuina amb altres estances. La cuina oberta ofereix més sensació d’amplitud i fluïdesa en el moviment, així com una millor il·luminació a tot l’habitatge.

 

 

Tecnologia i funcionalitat

La cuina oberta es beneficia de les campanes extractores modernes, que eliminen la concentració de fums i olors, evitant que es dispersin per la resta de la casa. A més, les barres d’esmorzar s’han tornat elements funcionals i integrals de la cuina, albergant taulells, aigüeres, plaques vitroceràmiques, emmagatzematge i electrodomèstics.

 

 

Cuines modernes

La cuina sempre ha estat un espai social a casa, i la barra d’esmorzar ha esdevingut un element clau per fomentar la interacció i el gaudi en una cuina oberta. Amb l’addició de tamborets, es crea un ambient perfecte per esmorzars i menjars informals en companyia de familiars i amics.

 

En resum, la tendència de les cuines obertes amb barra d’esmorzar ha revolucionat el disseny i la funcionalitat d’aquest espai a casa. Si estàs considerant una reforma a Blanes i rodalies, no dubtis a apostar per aquesta opció moderna i pràctica que transformarà la teva llar en un espai més ampli, lluminós i social.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp