Instal·lar Aire Condicionat a Lloret de Mar

Instal·lar Aire Condicionat a Lloret de Mar
Empresa d’instal·lar aire condicionat a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar y toda la Selva y el Maresme

 

 

Què cal tenir en compte per instal·lar un aire condicionat?

La instal·lació d’aire condicionat és un procés que pot variar en funció de diversos factors. En general, els instal·ladors d’aire condicionat consideren els aspectes següents abans de començar la instal·lació:

Tipus d’aire condicionat: hi ha diversos tipus d’aire condicionat, com l’split, el centralitzat, el portàtil i el de finestra, cadascun amb els avantatges i els desavantatges. Parlarem més sobre ells a la següent secció.

Superfície de l’habitació: la mida de l’habitació és un factor clau a l’hora de triar la quantitat de BTU/h que l’equip hauria de tenir.
Els conductes i les canonades: s’han d’instal·lar correctament perquè l’aire circuli de manera efectiva.

 

 

Quants tipus d’aires condicionats hi ha?

Hi ha diversos tipus d’aire condicionat entre els quals triar, cadascun amb els seus pros i contres. Aquests inclouen:

  • Aire condicionat split: Aquesta és lopció més popular. L’equip es divideix en una unitat interior i una unitat exterior, connectades per tubs perquè hi circuli el refrigerant.
  • Aire condicionat centralitzat: Aquest tipus de sistema està compost per una unitat exterior que es connecta a diversos conductes que distribueixen l’aire refrigerat a diferents habitacions.
  • Aire condicionat portàtil: Aquestes unitats són fàcils de moure duna habitació a una altra i no necessiten instal lació permanent. Tot i això, no són tan efectives com altres tipus d’aire condicionat.
  • Aire condicionat de finestra: Aquest tipus d’aire condicionat s’instal·la a una finestra i és adequat per a habitacions més petites.
  • Sistemes de ventilació: Aquest tipus de sistema utilitza conductes i intercanviadors de calor per moure l’aire ventilat d’una habitació a una altra.

 

Quins són els aires condicionats més eficients?

La majoria dels equips moderns d’aire condicionat tenen una classificació d’eficiència energètica A o superior. Però en general, els equips d’aire condicionat split són més eficients que els de finestra i els equips portàtils.

Un altre aspecte que cal tenir en compte és la mida de l’equip. Un equip massa gran per a l’habitació que necessiteu refredar consumirà més energia i serà menys eficient. Assegureu-vos de triar un equip que sigui adequat per a la superfície de l’habitació.

 

 

Quan es triga a fer una instal·lació d’aire condicionat a una casa?

La instal·lació d’un sistema d’aire condicionat pot trigar des d’unes poques hores fins a diversos dies, segons la mida del treball i el tipus d’equip que s’estigui instal·lant a casa.

 

 

És cara la instal·lació d’aire condicionat?

El cost de la instal·lació d’aire condicionat depèn del tipus de sistema que es vol instal·lar, i de la mida i la complexitat del treball. Un sistema dʻaire condicionat centralitzat podria ser més car dʻinstal·lar que un sistema dʻaire condicionat split. Però no et preocupis, a la nostra empresa comptem amb una gran varietat i preus accessibles per a qualsevol tipus de pressupost.

 

 

Quin manteniment necessita un aire condicionat?

Mantenir el teu equip d’aire condicionat en bon estat és important per funcionar a llarg termini i per garantir que estigui funcionant de manera segura i eficient. Et recomanem realitzar les següents tasques de manteniment:

  • Netejar regularment els filtres a la unitat interior.
  • Netejar el serpentí de l’evaporador i del condensador, així com les lamel·les i la carcassa de l’equip.
  • Comprovar i netejar els conductes i les canonades.
  • És important que comptis amb un professional en instal·lació d’aire condicionat per assegurar que el manteniment sigui realitzat correctament.

 

 

Quan dura un equip d’aire condicionat?

La vida útil de lʻequip dʻaire condicionat varia considerablement segons el tipus dʻequip, la freqüència dʻús i la qualitat del manteniment que rep. Un sistema d’aire condicionat ben mantingut pot durar entre 10 i 15 anys.

 

Instal·lar Aire Condicionat a Lloret de Mar, Tossa de Mar, Malgrat de Mar, Blanes, Pineda de Mar, Calella, Sant Pol de Mar

 

 

Conclusió

La instal·lació d’un sistema d’aire condicionat a casa teva és una gran millora, especialment en àrees on les temperatures poden superar fàcilment els 30°C. Abans de prendre una decisió sobre quin tipus d’equip d’aire condicionat o instal·lador triar, et recomanem que et posis en contacte amb nosaltres per resoldre els teus dubtes i demanar pressupost.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp