Instal·lació de Pèrgoles Bioclimàtiques a Catalunya

Instal·lació de Pèrgoles Bioclimàtiques a Lloret de Mar, Sabadell, Tossa de Mar, Sant Boi de Llobregat, Blanes, Rubí, Pineda de Mar, Alella, Calella, Sant Cugat del Vallès, Teià, Santa Susanna, Tiana i altres pobles de Catalunya.

Instalación de Pergolas Bioclimáticas en Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes, Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Sils

 

Instal·lació de Pèrgoles Bioclimàtiques a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar ia tot Catalunya

 

Pèrgoles Bioclimàtiques: Respostes a les teves preguntes freqüents

Estàs pensant en instal·lar una pèrgola bioclimàtica, però tens alguns dubtes sobre la seva rendibilitat, impermeabilitat, manteniment i capacitat d’enfosquiment? No et preocupis més! En aquest article, respondrem les preguntes més freqüents sobre les pèrgoles bioclimàtiques per ajudar-te a prendre la millor decisió.

 

 

Són rendibles les pèrgoles bioclimàtiques?

Sí, definitivament ho són! Les pèrgoles bioclimàtiques són altament rendibles perquè redueixen l’ús de l’aire condicionat i la calefacció, cosa que es reflecteix en l’estalvi dels costos d’energia. A més, l’estructura pot durar dècades en casos d’un bon manteniment, cosa que també representa un estalvi a llarg termini.

 

 

Són impermeables les pèrgoles bioclimàtiques?

Sí, les pèrgoles bioclimàtiques són impermeables en la majoria dels casos. Les nostres pèrgoles estan fabricades amb materials impermeables d´alta qualitat i tecnologia avançada. Això vol dir que, fins i tot quan plou, podràs gaudir del teu jardí o terrassa sense preocupar-te per la pluja.

 

 

Quin tipus de manteniment necessiteu una pèrgola bioclimàtica d’alumini?

Les pèrgoles bioclimàtiques d’alumini requereixen poc manteniment perquè l’alumini és un material resistent i fàcil de reparar. Tot i això, per mantenir l’estructura en les millors condicions, s’ha de netejar almenys dues vegades l’any amb aigua i sabó suau. A més, recomanem lubricar els mecanismes mòbils, si n’hi ha, per mantenir-ne el funcionament correcte al llarg del temps.

 

 

La pèrgola bioclimàtica enfosquirà les habitacions adjacents a l’hivern?

No necessàriament. En realitat, una pèrgola bioclimàtica està dissenyada perquè puguis controlar l’angle de la inclinació de les lamel·les, cosa que et permet aprofitar el sol durant l’hivern i bloquejar el sol durant l’estiu. A més, alguns models de pèrgoles bioclimàtiques permeten la instal·lació de vidres especials que aprofiten la llum solar per mantenir la il·luminació a l’habitació adjacent.

 

 

Cobertes Bioclimàtiques

Les cobertes bioclimàtiques ofereixen tots els avantatges de les pèrgoles bioclimàtiques però amb una estructura fixa que cobreix un espai permanentment. Aquestes estructures són una opció excel·lent per a aquells que volen integrar l’interior i l’exterior d’una manera innovadora.

 

 

Preu de les pèrgoles bioclimàtiques

Els preus de les pèrgoles bioclimàtiques varien segons el model i els materials de lestructura. Tot i això, les nostres pèrgoles bioclimàtiques estan dissenyades per ser rendibles a llarg termini, ja que redueixen l’ús d’energia i duren dècades amb el manteniment adequat.

 

 

Instal·lació de Pèrgoles Bioclimàtiques a Lloret de Mar, Tossa de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Sils, Blanes, Pineda de Mar, Calella

En conclusió, les pèrgoles bioclimàtiques són altament rendibles, impermeables, no requereixen gaire manteniment i no necessàriament enfosqueixen les habitacions adjacents a l’hivern. A més, les cobertes bioclimàtiques són una opció excel·lent per a aquells que volen integrar l’interior i l’exterior d’una manera innovadora. No dubtis a contactar-nos per saber més sobre les opcions de pèrgoles bioclimàtiques disponibles per a tu!

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp