Escala a la sala d’estar: com triar i encaixar harmoniosament a l’interior

Instal·lació d’escala a Tossa de Mar, Calella, Blanes, Lloret de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Vidreres i tota la Costa Brava i la Costa del Maresme.

 

Instalación de Escalera en Tossa de Mar, Calella, Blanes

 

Instal·lació d’Escala

L’escala és una gran estructura. Per tant, en triar la seva ubicació, us heu de guiar per l’àrea de l’habitació, la necessitat de zonificació i la proximitat a la sortida de la sala d’estar.

L’escala al primer pis és una estructura general, que no es pot instal·lar a totes les habitacions. En un passadís estret, sovint no hi ha prou espai per a això, i lequip duna «entrada» separada requereix espai addicional.

 

Instalación de Escalera en Tossa de Mar
Instalación de Escalera en Tossa de Mar

 

Per tant, és més racional instal·lar una escala a una sala d’estar oa un passadís espaiós:

Hi ha un lloc per a la ubicació d’una escala completa, convenient per a adults i nens.

 

"<yoastmark

 

Fabricació d’Escales

  • Amb l’elecció correcta dels materials, és capaç d’integrar-se a l’habitació i fins i tot esdevenir un objecte d’art que atrau l’atenció dels convidats.
  • Quan us trobeu al centre de l’habitació, l’escala es pot convertir en un element de zonificació. Així, compartirà sala i menjador o espai perquè tota la família es relaxi i tingui soledat per a la costura o un llibre.
  • El nínxol sota les escales es pot fer servir per col·locar prestatgeries o armaris d’emmagatzematge. I també per condicionar una zona de jocs per a nens o un despatx a casa.

 

 

Fabricación y montaje de Escaleras en Lloret de Mar
Escaleras en Lloret de Mar

 

Tipus de dissenys per a la sala d’estar

Més sovint en una casa privada, s’hi instal·la una escala d’un sol braç: és compacta i pràctica. Aquesta és una opció universal.

 

 

També s’utilitzen altres dissenys:

Escala d’un sol tram. És bo on una escala recta podria descansar contra una paret. El gir suau li torna comoditat i ergonomia;
Escales de dos i tres trams. Bo per a cases d’estil Loft, amb sostres superiors a 3 metres, així com per a famílies amb nens. Després de tot, és difícil per als nens superar tota l’escala en un enfocament, i als llocs poden fer un descans. Per la mateixa raó, les estructures 2-3-marxes s’instal·len a les llars de persones d’edat avançada.

 

Reformas integrales de pisos Blanes
Reformas integrales de pisos Blanes

 

Reformes integrals de pisos

Escala de cargol. Espectacular disseny, que sovint es converteix en objecte d’art. Les escales de cargol són bones per a sales d’estar en estil loft, clàssic, d’alta tecnologia, pop i molts altres estils. El més important és triar el material i els elements de decoració adequats.

 

 

Fabricació i muntatge d’escales

Recentment va guanyar popularitat escales sense baranes. Lleugers i «flotants», es fusionen a la perfecció amb el concepte de disseny modern, però també tenen un seriós inconvenient:

és perillós instal·lar-los en una casa on viuen nens i ancians. Podeu compensar parcialment l’amenaça muntant un passamans al llarg de la paret.

 

Reforma de apartamento Blanes
Reforma de apartamento Blanes

 

Com triar la ubicació correcta

A les habitacions petites, és millor col·locar-la al llarg de la paret i combinar el color de la barana amb el to principal de la sala d’estar. Així ocuparà menys espai i no crearà “soroll visual”.

Si cal zonificar un ampli saló-menjador, és millor col·locar les escales al mig. Es recomana que el descens de les escales s’ubiqui més a prop de la sortida. En aquest cas, no heu de superar tot el saló abans de sortir al carrer.

 

Instalaciones eléctricas en Arenys de Mar
Empresa de reformas de casas Blanes

 

Empresa de reformes de cases

 

Disposició de l’espai sota els graons

A les cases modernes, cada centímetre quadrat despai compte. Per tant, és impossible deixar un buit sota les escales.

 

Un nínxol sota les escales és un gran lloc per col·locar armaris de paret i altres sistemes d’emmagatzematge. És molt possible equipar un vestidor o emmagatzemar roba i sabates no estacionals.

 

Instalación de cerramientos de aluminio Cassà de la Selva, Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Sant Feliu de Guíxols
Renovación de cocinas en Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac, Vilassar de Dalt, Les Mallorquines. Instalación de cerramientos de aluminio Cassà de la Selva, Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Sant Feliu de Guíxols

 

Renovació de cuines

El triangle «sota les escales» també és bo per organitzar un prestatge on pot col·locar llibres, decoració i possiblement un televisor.

 

Acristalamiento de terrazas en Vidreres, Cardedeu, Palafolls, Argentona, El Masnou, Llagostera, San Celoni, Canet de Mar
Reformas baños económicos

 

Reformes banys econòmics

Les escales de doble vol àmplies deixen prou espai per organitzar l’oficina de treball. Portes corredisses, una taula, una cadira i un ordinador, i un lloc aïllat per treballar a casa està llest.

 

Cristalería y Instalación, reparación y motorización de persianas Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva, Sant Feliu de Guíxols
Reparaciones de hogar

 

Reparacions del llar

A sota de les escales, també podeu organitzar una caseta de jocs per a nens. Segur que es convertirà en un lloc preferit de la casa, fins i tot entre els adolescents.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp