Projecte i Reforma d’Habitatge Clau a Mà a Sant Boi de Llobregat i Altres Municipis de Catalunya

Proyecto y Reforma Vivienda Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Platja d'Aro
Projecte i Reforma Habitatge Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Arenys de Mar

 

Projecte i Reforma Habitatge Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Arenys de Mar

 

Què és un projecte clau en mà?

El projecte clau en mà és un contracte específic on l’empresa contractista es compromet a gestionar tots (o la majoria) els tràmits que implica la construcció o la reforma d’un habitatge.

Aquest article pretén aclarir els teus dubtes sobre aquest tipus de contractes i com s’apliquen a Sant Boi de Llobregat, Lloret Mar, Blanes, Tossa Mar, Sant Cebrià Vallalta, Arenys Mar, Sant Andreu Llavaneres i Platja d’Aro.

 

 

Beneficis del projecte clau en mà

  • Preu tancat: Un dels atractius més grans d’aquest tipus de contractes és que des de l’inici tindràs el preu final del cost total de la reforma sense preocupar-te per possibles extres que puguin aparèixer durant l’execució de l’obra.
  • Terminis pactats des de l’inici: L’empresa contractista plantejarà una sèrie de fases a realitzar en un temps determinat i tancat, permetent saber en cada moment en quin punt es troba la reforma i garantint que la responsabilitat màxima recau sobre l’empresa.
  • Control a través d’una única persona: En derivar el control i la responsabilitat a l’empresa constructora, només tractaràs amb la persona responsable assignada al projecte, cosa que et garanteix una tranquil·litat més gran i una menor preocupació en la coordinació dels diferents professionals que intervenen a la reforma.

 

Elements clau en un contracte clau en mà

A continuació, es descriuen els tres punts fonamentals que cal incloure en un contracte clau en mà:
  • Nou disseny i replanteig de l’habitatge: L’empresa contractada farà els dissenys de la distribució segons els desitjos del client de manera detallada i els portarà a terme durant l’obra. Aquest projecte quedarà definit per les dues parts abans de començar lexecució.
  • Elements tecnològics: L’empresa executora del projecte dotarà tots els elements tecnològics necessaris perquè l’espai estigui plenament operatiu a la finalització de l’obra, especialment en el cas d’empreses o llocs de treball.
  • Subministrament, construcció i execució: L’empresa contractada subministra absolutament tot allò necessari per dur a terme la reforma, incloent-hi la mà d’obra.

 

 

Compromisos del contractant al projecte clau en mà

Com a contractant, també tindràs responsabilitats en el projecte clau en mà:
  • Abonar el preu pactat a les dates definides amb anterioritat, sense excepció.
  • Permetre laccés de lempresa contractada al lloc de lobra.
  • Ajudar en la mesura que sigui possible en l’obtenció de permisos i llicències, proporcionant la informació necessària perquè l’empresa constructora realitzi els tràmits pertinents.

 

 

Exemples de reformes clau en mà a Catalunya

A la nostra web, podreu trobar exemples de reformes clau en mà i altres treballs realitzats a Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Platja d’Aro . Aquests exemples us ajudaran a entendre millor com funcionen els projectes clau en mà ia triar el tipus de reforma que millor s’adapti a les vostres necessitats.

 

 

Clau en mà

En conclusió, els projectes claus en mà són una excel·lent opció per als que volen reformar el seu habitatge sense preocupar-se pels detalls tècnics i administratius. En contractar una empresa que s’encarregui de tot, podreu gaudir d’un procés més senzill i lliure d’estrès.

 

No dubtis a visitar la nostra web per obtenir més informació i exemples de projectes claus en mà realitzats a la regió de Catalunya!

 

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp