ESTIL ESCANDINAU A L’INTERIOR

Empresa de reformes de cases en estil escandinau

Reformas de casas en estilo escandinavo Vilassar de Mar Herreros Sant Vicenç de Montalt, Rubí Toldos Sant Andreu de Llavaneres, Teià Reformas de casas en estilo escandinavo Vilassar de Mar, Calella Cristalería Canet de Mar, Cabrera de Mar Fontanería Cabrera de Mar, Santa Susanna Empresa de reformas de casas en estilo escandinavo en Vilassar de Mar. Reformas Arenys de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Canet de Mar, Calella

Reformes de cases en estil escandinau

Estil escandinau (o nòrdic): bat tots els rècords de popularitat en els projectes dels principals dissenyadors de tot el món. Reformes de cases en estil escandinau Vilassar de Mar.

Avui atrau cada cop més l’atenció dels que van començar reformes econòmiques en un apartament o casa.

Aleshores, què constitueix l’estil escandinau i què el distingeix fonamentalment de tots els altres estils d’interiors?

 

 

Estil escandinau: Regla 1. Color blanc

El més important que distingeix l’interior escandinau de qualsevol altre és la lleugeresa i la ingravidesa, molt d’aire i espai. Aquest efecte s’aconsegueix mitjançant l’ús de tons blancs i clars a l’interior (el color de la llet fornejada, beix clar, gris clar, blau clar).

Els escandinaus creuen que el color de les parets, el sostre i el terra és només un fons, una «pissarra en blanc» que serveix com una mena de llenç per al dissenyador. I s’aconsegueix un interior elegant amb un toc a través de detalls interiors ben elegits, una decoració sofisticada i accents de color.

 

Reformas integrales Caldes d'Estrac, Teià Reformas de cocinas Vilassar de Mar, Rubí Obra civil Blanes, Llagostera, Arenys de Mar Trabajos verticales Tossa de Mar, Breda, Rubí

 

Estil escandinau: Regla 2. Monocrom

Recolzant la idea de la ingravidesa, els dissenyadors utilitzen predominantment tons en blanc i negre i negre i gris en els projectes d’interiors escandinaus. El gris, especialment en una àrea gran (per exemple, en pintar parets) afegirà moderació i profunditat a l’interior.

Però recordeu la regla: si té prou llum natural al seu apartament, el negre i el gris són acceptables, però si les finestres donen al costat fosc i la llum a penes penetra a les habitacions, és millor utilitzar tons càlids: ivori, beix clar, marró.

 

Cerrajería Calella, Granollers, Pineda de Mar Renovación de baños Arenys de Mar, Tiana, Teià Reforma baño Blanes, Vilassar de Mar, Terrassa Lampistas en general Granollers, Alella, Blanes

 

Estil escandinau: Regla 3. Accents de color

En un interior escandinau clàssic, un dels tocs reconeixibles és la intercalació de detalls brillants al «fons» monocromàtic de l’apartament.

Les fundes de coixins grocs, els gerros verds, les catifes roses, les cadires blaves o fins i tot diversos elements de colors completament diferents es veuen força harmoniosos i no s'»interrompen» entre si a causa del fet que són molt més petits que les superfícies principals de les parets i el terra.

 

Albañilería Llagostera, Malgrat de Mar, Calella Proyección Sant Vicenç de Montalt, Canet de Mar Herrería Sant Pol de Mar, Tiana, Sant Pol de Mar Gunitado Caldes d'Estrac, Breda, Caldes d'Estrac

 

Estil escandinau: Regla 4. Materials naturals

L’estil escandinau no és només un tribut a la moda, sinó un veritable estil de vida. Implica una tendència a l’ascetisme, un mínim de coses (i com a resultat un mínim d’armaris i entrepisos) i, per descomptat, l’elecció de materials exclusivament naturals: fusta, marbre, cuir.

 

Encofrado Pineda de Mar, Sabadell, Lloret de Mar Pérgolas Vilassar de Mar, Alella, Malgrat de Mar Albañiles Lloret de Mar, Terrassa, Cabrera de Mar Rehabilitación Arenys de Mar, Teià, Santa Susanna

 

Estil escandinau: Regla 5. Molta fusta

«Mai hi ha molta fusta», així és com argumenten els mateixos escandinaus i els seguidors de l’estil escandinau a l’interior, afegint bigues de fusta, panells de fusta, triant exclusivament taulells de fusta a la cuina i taules de fusta massissa al menjador.

De fet, l’arbre té una funció important en aquest sentit: crea una sensació de comoditat.

 

Pintores Cabrera de Mar, Calella, Vilassar de Mar Pintura de casas Tossa de Mar, Rubí, Tossa de Mar Reformas de baños Sant Andreu de Llavaneres, Breda Reformas cocinas Canet de Mar, Tiana, Canet de Mar

 

Estil escandinau: Regla 6. Finestres sense cortines.

L’estil escandinau a l’interior no implica cortines a les finestres o permet la seva presència al mínim. Això és degut a les peculiaritats del clima als països escandinaus i al fet que els seus habitants tenen una gran necessitat de llum. Per tant, per obtenir la màxima llum solar a l’habitació, els escandinaus intenten no bloquejar les finestres amb res.

Per no violar l’estil, podeu triar persianes enrotllables o persianes romanes de colors clars i neutrals al màxim, cortines blanques ordinàries o de tul clar.

 

Fontaneros Lloret de Mar, Arenys de Mar, Granollers Lampistería Pineda de Mar, Lloret de Mar, El Masnou Cerrajeros Sant Pol de Mar, Tossa de Mar, Llagostera Construcción de baños Calella, Blanes, Alella, Tiana

 

Estil escandinau: Regla 7. Portes i sòcol blancs.

Finalment, la veritable targeta de visita de l´interior escandinau són les portes blanques, juntament amb un alt sòcol de fusta blanca.

Una bona alternativa a un sòcol de fusta és un sòcol de MDF blanc. També és molt durador, es pot tornar a pintar a la seva discreció i es doblega una mica, cosa que pot ser una veritable salvació si les parets no són les més llises.

Aquestes són les característiques distintives principals de l’interior escandinau.

 

Construcción Breda, Caldes d'Estrac, Sabadell, Breda Instalación de Toldos Sant Vicenç de Montalt, Calella Remodelación de baños Sant Cugat del Vallès, Sabadell Reforma piso Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp