Protegeix els teus porxos amb vidre

Envidrament de porxos a Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Viladecans

 

Protegeix els teus porxos amb vidre: la solució per gaudir del teu espai exterior tot l’any. Descobreix-ne els beneficis ara! Envidrament de porxos a Sant Boi de Llobregat.

Acristalamiento de porches en Sant Boi de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Sabadell, Granollers, Terrassa
Envidrament de porxos a Sant Boi de Llobregat, Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Sabadell, Granollers, Terrassa

 

Protegeix els teus porxos amb vidre

Si tens un porxo a casa, saps que és el lloc perfecte per relaxar-te i gaudir de l’aire lliure sense haver de sortir de casa teva. Tot i això, en moltes ocasions, el clima o els insectes poden arruïnar aquesta experiència. Per això, una solució molt efectiva és protegir els teus porxos amb vidre. Envidrament de porxos a Sant Boi de Llobregat.

 

En aquest article, t’explicarem què és el vidre, els tipus que hi ha, els avantatges de protegir els teus porxos, com triar el millor vidre, consells per maximitzar la protecció i molt més. Continua llegint!

 

 

Mantingues els teus porxos protegits!

Un dels beneficis més grans de l’envidrament per a porxos és la protecció que brinda contra els elements. Amb un sistema de vidre adequat, podràs gaudir del teu porxo a qualsevol època de l’any, sense importar si fa fred, plou, fa vent o si hi ha molta humitat.

 

Empresa de envidrament de porxos a Sant Boi de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Sabadell, Granollers, Terrassa

 

A més, gràcies al vidre, també podràs protegir els teus porxos dels insectes i altres animals molestos. D’aquesta manera, podràs relaxar-te sense haver de bregar amb mosquits, mosques o altres invasors.

 

 

Què és el envidrament?

El envidrament és un sistema de protecció que consisteix en la instal·lació de panells de vidre en diferents estructures. En el cas dels porxos, es poden instal·lar panells de vidre a les parets, sostres o fins i tot a les baranes.

 

 

Envidrament de porxos a Baix Llobregat i als seus voltants

L’objectiu del envidrament és crear un espai tancat que protegeixi dels elements, però que alhora permeti l’entrada de llum natural i ventilació. A més, el envidrament també pot millorar l’estètica dels teus porxos i augmentar el valor de la teva propietat.

 

 

Tipus d’envidrament per a porxos

Hi ha diferents tipus d’envidrament que pots utilitzar per protegir els teus porxos. Alguns dels més comuns són:

 • Envidrament fix: es tracta de panells de vidre que no tenen mobilitat. Són ideals per a porxos tancats o semi-tancats.
 • Envidrament lliscant: els panells de vidre llisquen per un rail per obrir o tancar l’espai. Són ideals per a porxos amplis.
 • Envidrament plegable: els panells de vidre es pleguen per obrir o tancar lespai. Són ideals per a porxos més petits.

 

 

Avantatges de protegir els teus porxos

Entre els avantatges de protegir els teus porxos amb vidre, podem destacar:

 • Protecció contra els elements: pluja, vent, fred, humitat
 • Protecció contra insectes i animals
 • Entrada de llum natural i ventilació
 • Millora de l’estètica i l’augment del valor de la propietat
 • Reducció del soroll exterior
 • Estalvi en despeses de climatització

 

 

La importància del manteniment

Perquè el teu vidre funcioni correctament i et brindi tots els avantatges esmentats, és fonamental que facis un manteniment adequat. Hauràs de netejar els panells de vidre regularment, revisar l’estructura i les ferramentes, i fer qualsevol reparació necessària.

 

 

Empresa de vidre de terrasses, balcons i porxos a Catalunya

Si no fas un manteniment adequat, el vidre pot perdre la seva efectivitat i posar en risc la seguretat dels teus porxos.

 

 

Quant costa el envidrament?

El cost de l’envidrament per a porxos dependrà de diversos factors, com el tipus de vidre que triïs, la mida dels teus porxos, la qualitat dels materials i la complexitat de la instal·lació.

En general, el vidre pot ser una inversió significativa, però també pot augmentar el valor de la teva propietat i estalviar-te despeses en climatització i manteniment.

 

 

Com triar el millor vidre?

Per triar el millor vidre per als teus porxos, hauràs de considerar diversos aspectes, com ara:

 • El teu pressupost.
 • El clima de la teva zona.
 • L’estètica dels teus porxos.
 • La funcionalitat que cerques.
 • La qualitat dels materials i la instal·lació.
 • El manteniment que requereix.

 

 

Instal·lació de vidre per a porxos

La instal·lació de vidre per a porxos pot ser un procés complex i requereix professionals especialitzats en aquest tipus de treball. És important que triïs un proveïdor fiable i que et brindi garanties sobre la qualitat dels materials i la instal·lació.

A més, és fonamental que t’informes sobre els permisos i les normatives de la teva zona per evitar problemes legals.

 

 

Consells per maximitzar la protecció

Per maximitzar la protecció dels teus porxos amb vidre, et recomanem:

 • Realitzar un manteniment regular
 • Evitar cops forts als panells de vidre
 • Col·locar cortines o persianes per protegir el vidre del sol directe
 • Instal·lar sistemes de calefacció o ventilació per mantenir una temperatura adequada
 • Evitar l’acumulació d’aigua als panells de vidre.

 

 

És el vidre una bona inversió?

El vidre pot ser una bona inversió si busques protegir els teus porxos i millorar l’estètica de la teva propietat. A més, també et pot estalviar costos en climatització i manteniment.

No obstant això, hauràs d’avaluar amb cura els costos i beneficis abans de prendre una decisió. En alguns casos, pot ser més convenient optar per altres sistemes de protecció.

 

 

L’impacte de l’envidrament a l’estètica

A més de brindar protecció, el vidre també pot millorar l’estètica dels teus porxos. Hi ha diferents dissenys i acabats de vidre que pots triar per adaptar el vidre al teu estil ia l’arquitectura de la teva propietat.

 

 

Tendències i novetats en vidre per a porxos

Actualment, hi ha moltes tendències i novetats en vidre per a porxos. Algunes de les més destacades són:

 • L’ús de vidres intel·ligents que canvien d’opacitat segons la llum i la temperatura
 • L’ús de vidres tintats que bloquegen els raigs UV
 • La integració de sistemes dautomatització i domòtica per controlar el vidre de forma remota
 • Lús de materials més sostenibles i eficients energèticament.

 

 

Servei de vidre de porxos a Sant Boi de Llobregat, Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Sabadell, Granollers, Terrassa, Blanes, Calella

 

En conclusió, protegir els teus porxos amb vidre pot ser una solució excel·lent per gaudir d’un espai còmode i agradable en qualsevol època de l’any. No obstant això, haureu d’avaluar amb cura les vostres necessitats i pressupost abans d’escollir el millor sistema de vidre per als vostres porxos. No dubtis a consultar-nos!

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp