Com puc guanyar espai a una reforma d’habitatge?

Empresa de reformas en Canet de Mar, Blanes, Tiana, Alella en Costa del Maresme y Costa Brava, provincias Barcelona, Girona, Lérida, Tarragona

 

Si la teva llar és una mica reduïda en mida però té sostres alts, pots aprofitar l’espai de l’altell! Col·loca un llit o elements d’emmagatzematge a la part superior de l’habitació per alliberar espai a terra i donar una sensació de més amplitud.

 

En eliminar aquests mobles de l’habitació, podràs guanyar metres i crear una imatge de més amplitud a l’estada. Aprofita la reforma per tenir en compte en quins sostres es poden col·locar aquests elements i comunica-ho a l’empresa encarregada de la reforma.

 

 

Empresa de reparacions a prop teu

Una altra opció és instal·lar portes corredisses a estades petites com la cuina o el bany. Hi ha diferents models disponibles, com les encastades als murs o les de fulles superposades de vidre temperat. Aquestes darreres tenen l’avantatge de deixar entrar molta llum i proporcionar claredat a l’estada fins i tot quan estan tancades.

Si el teu habitatge compta amb un rebedor o passadís estret, eliminar aquests espais pot donar una sensació de més amplitud i aprofitar al màxim l’espai disponible.

En lloc d’un rebedor, podeu optar per una cuina americana en entrar a la casa o accedir directament al saló.

 

 

Una distribució en forma de loft també és una bona opció per evitar zones mortes i aprofitar tots els racons de la casa

A més, alinear les zones d’ús o aprofitar el soterrani o les golfes també poden ser formes efectives de guanyar metres a casa teva. En organitzar la distribució del teu habitatge pensant en la funcionalitat i com utilitzaràs cada espai, podràs obtenir el màxim benefici de cada metre quadrat.

 

No cal fer reformes complexes per obtenir més espai! Amb petits canvis i una mica de creativitat, pots transformar la teva llar en un lloc més espaiós i còmode! Empresa de reformes a Canet de Mar / Instal·lacions elèctriques Arenys de Mar, Pineda de Mar, Lloret de Mar.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp