Envidrament de balcons a Sant Boi de Llobregat i més: Transforma el teu espai exterior

Acristalamiento de balcones en Sant Boi de Llobregat, Vilassar de Mar, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Arenys de Mar
Acristalamiento de balcones en Sant Boi de Llobregat, Vilassar de Mar, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes

 

Envidrament de balcons a Sant Boi de Llobregat, Granollers, Rubí, Pals, Sant Cugat del Vallès, Granollers

 

Índex

  1. Introducció a l’envidrament de balcons
  2. Beneficis d’envidrar el teu balcó amb vidre temperat
  3. Balcó de vidre amb cortines de vidre
  4. Preu de vidre un balcó
  5. Contacte

 

1. Introducció a l’envidrament de balcons

No importa la mida del teu balcó, amb els nostres serveis de vidre a Sant Boi de Llobregat, Vilassar de Mar, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Arenys de Mar, podràs crear un espai exterior encantador durant tot l’any. Amb un balcó ben aprofitat, pots tenir un racó màgic per col·locar una taula, plantes amb flors belles o una cadira per gaudir del paisatge i la ciutat.

 

 

2. Beneficis d’envidrar el teu balcó amb vidre trempat

El nostre innovador sistema de vidre de balcons, la cortina de vidre, et permet gaudir del teu balcó tot l’any sense fer malbé les vistes ni la façana. A diferència dels tancaments tradicionals, les nostres cortines de vidre no requereixen estructures, marcs ni perfils dalumini o altres metalls.

Utilitzem làmines de vidre temperat de gran gruix, resistents, flexibles i segures que s’encaixen en guies al sostre i al terra. Aquestes làmines es desplacen amb rodaments incorporats, permetent dos moviments: obrir cada cortina de forma independent i abatible, i obrir totes les cortines, replegant-les a un costat per deixar tot l’espai obert.

 

 

3. Balcó de vidre amb cortines de vidre

Amb les cortines de vidre, pots explotar el balcó a gust cada dia de l’any: gaudir de l’aire lliure quan el clima és agradable i tancar les cortines quan fa fred, plou o hi ha molt de vent. El vidre temperat és un excel·lent aïllant tèrmic, reduint el soroll del carrer fins a 60dB i mantenint l’aigua fora.

 

 

4. Preu de vidre un balcó

Treballem a tota la província de Barcelona i Girona, incloent Sant Boi de Llobregat, Vilassar de Mar, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar i Arenys de Mar. Podem envidrar el teu balcó amb cortines de vidre en qüestió de dies. Simplement contacta’ns, proporciona les mesures aproximades i et farem un primer pressupost sense compromís perquè vegis com pot ser d’accessible donar nova vida al teu balcó.

 

 

5. Contacte

No permetis que el clima et tregui valuosos metres quadrats. Instal·la cortines de vidre i gaudeix del teu balcó durant tot l’any com més et vingui de gust! Si tens alguna pregunta o desitges sol·licitar un pressupost sense compromís, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Som aquí per ajudar-te a transformar el teu balcó en un espai meravellós i aprofitable a qualsevol època de l’any.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp