Reforma de banys estil vintage a Arenys de Mar

Empreses de reformes de banys a Arenys de Mar, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sils,

Empresas de reformas de baños en Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar
Empresas de reformas de baños en Arenys de Mar, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar, Lloret de Mar

 

Empreses de reformes de banys a Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Blanes

 

 

Descobriu l’encant de l’estil vintage a la reforma del bany

L’estil vintage és una tendència a l’alça, especialment en la decoració de banys. Els atractius es basen en l’ús de peces antigues, la sostenibilitat i l’encant únic que aporta a cada espai. A la nostra empresa de reformes de banys, operem a Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar i Lloret de Mar. En aquest article, us oferim consells i inspiració per decorar el bany amb estil vintage.

 

 

Continguts:

  1. La banyera vintage: element clau
  2. Terres amb encant: rajoles i mosaics
  3. Aixetes elegants: detalls que marquen la diferència
  4. Paper pintat: afegint personalitat
  5. El mirall: el toc final
  6. La banyera vintage: element clau

 

La banyera vintage: element clau

La banyera és el component essencial en un bany vintage. Tot i que un plat de dutxa resulta més funcional, les banyeres vintage ofereixen un encant incomparable. Si compta amb més d’un bany a casa, instal·lar una banyera vintage en un serà una excel·lent opció.

 

 

Terres amb encant: rajoles i mosaics

El terra és un altre element fonamental en la decoració vintage. Les rajoles hidràuliques, amb els seus estampats cridaners, aporten un estil antic i ple de vida. Si preferiu un disseny més discret, opteu per rajoles monocromàtiques en tons grisos. També podeu triar rajoles bicolor en blanc i negre per a un estil atemporal.

 

 

Aixetes elegants: detalls que marquen la diferència

Una aixeta d’estil vintage en tons rogencs o daurats brindarà un toc distintiu al bany. A més de la banyera, considereu col·locar aquest tipus d’aixetes al lavabo per aconseguir una estètica coherent.

 

 

Paper pintat: afegint personalitat

El paper pintat és un altre recurs que podeu utilitzar per donar caràcter al vostre bany vintage. Trieu dissenys inspirats en el món vintage, com estampats florals, en tons beix o grisos.

 

 

El mirall: el toc final

Un mirall vintage amb marc metàl·lic en tons coure o daurat aportarà el toc final al bany. Aquest element, juntament amb el lavabo i les aixetes vintage, conformarà un conjunt estilísticament harmoniós.

 

 

Renoveu el bany amb estil vintage

A la nostra empresa de reformes de banys, ens especialitzem en transformar espais a Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Blanes, Canet de Mar, Tossa de Mar, i Lloret de Mar. Si està interessat

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp