Empresa de reformes integrals a província de Girona i Barcelona

Empresa de reformes integrals a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Calonge.

 

 

Empresa de reformas integrales en Lloret de Mar
Empresa de reformas integrales en Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Calonge

 

 

Empresa de reformes integrals

L’empresa constructora Reformes Integrals IVAN duu a terme reformes d’apartaments claus en mà. Treballem a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, S’Agaró, Platja d’Aro, Calonge, Sant Andreu de Llavaneres i fins a Barcelona. Cobrim tots els pobles de les províncies de Barcelona i Girona. Empresa de reformes integrals a Lloret de Mar. Reformes de banys a Lloret de Mar.

 

 

Interiorisme

Comptem amb dissenyadors, enginyers i constructors a l’equip. Disposem de contactes directes amb els proveïdors de materials de construcció. Tenim experiència en feines de reformes integrals durant més de 20 anys que ens permet establir preus baixos, donar garanties pel resultat del treball fins a 3 anys.

 

 

Procediment / Obres / Materials

El conjunt d’obres inclou el disseny de cablejat elèctric, reemplaçament de canonades de fontaneria. Així mateix, la renovació de sòls, acabat decoratiu d’habitacions, locals no residencials i altres activitats.

Acordem tot el volum de treball abans de signar el contracte. Després ens encarreguem de la compra dels materials necessaris. Tot el que cal fer és rebre el resultat generat per l’Empresa de reformes integrals a Lloret de Mar.

 

 

Enfocament al client

A la seva feina, els empleats de Reformes Integrals IVAN estan enfocats a la màxima satisfacció del client, ja que la millor publicitat dels nostres serveis és la quantitat de consumidors satisfets que estan disposats a recomanar a la millor Empresa de reformes integrals a Lloret de Mar ia serveis als seus amics i companys de feina.

 

 

Cooperació

A l’etapa inicial de cooperació, un especialista de «Reformes Integrals IVAN» farà una estimació completa del treball planificat. Els avantatges d’aquest enfocament són que el client serà guiat pels propers costos i podrà calcular per endavant el pressupost disponible per implementar els seus desitjos per l’Empresa de reformes integrals a Lloret de Mar.

 

 

Valor afegit

A més, en l’etapa preliminar, podeu sol·licitar serveis del dissenyador-interiorista, la qual cosa afegeix un màxim de solucions originals al seu interior.

 

 

Pressupost sense compromís

Per obtenir assessorament, podeu contactar-nos per telèfon a Lloret de Mar:

(+34) 692 86 12 24 o per correu electrònic info@reformasintegralesivan.es

 

 

Objectiu

Totes aquestes activitats tenen com a objectiu augmentar el nivell de confort i reduir el cost de manteniment de lhabitatge.

Per exemple, només netejar el sistema hidràulic dels radiadors domèstics augmentarà la temperatura interior de 3 a 7 graus durant la temporada de calefacció.

També la decoració de l’habitació, feta d’acord amb els seus desitjos, crearà la comoditat i el confort a casa en els propers anys. Empresa de reformes integrals a Lloret de Mar

 

 

 

Estalvi del cost total del projecte

Contràriament a la creença popular, la reforma d’apartaments a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, confiada a professionals, no és pas un servei VIP, que està disponible només per als segments rics de la població.

A causa d’una sèrie de factors, una empresa especialitzada en reformes integrades ajudarà els clients a estalviar entre un 10% i un 20% del cost total del projecte.

 

 

 

GARANTIA

A la millor Empresa de reformes integrals a Lloret de Mar que durant darrers 20 anys ha anat guanyant la confiança de milers de particulars i empreses, GARANTIM un servei conscienciós i un tracte personalitzat a tots.

A les pàgines del nostre lloc web trobareu una descripció del procediment i les característiques dels serveis tècnics integrals. Aviat es podrà familiaritzar amb la llista de preus per a certs tipus de feina. Reformes de banys a Lloret de Mar

Ingeniería eléctrica en Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar
By Usuario2018 – Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=61549184

 

Reformes i serveis integrals a la Selva, el Maresme i el Baix Empordà

Activament desenvolupem i exercitem activitats de les següents branques tècniques en les quals constantment seguim formant-nos, passant totes les proves de certificacions tècniques altament estrictes i rígides segons els darrers estàndards de l’enginyeria moderna i innovadora mantenint les especificacions tècniques definides per la llei europea d’execució implementació dels procediments tècnics, elèctrics, electrònics, mecànics, mecatrònics, arquitectònics i enginyer a Lloret de Mar i tota la comarca de la Selva, el Maresme, el Baix Empordà, abastant totes les localitats de les províncies Girona i Barcelona:

 

 

BRANQUES I SECTORS TÈCNICS

Enginyeria elèctrica, Soldadura, Instal·lació d’aire condicionat, Treball de fusteria, Fusteria, Instal·lació de persianes, Encofrat, Cristalleria, Parquet, Pèrgoles, Energia solar fotovoltaica, Enginyeria de seguretat, Fontaneria, Manteniment de piscines, Serveis d’electricista, Reparació de persianes, Calefacció, Instal·lacions elèctriques, Construcció, Reforç d’estructures, Feines de paleta, Col·locació de sòl, Reparació de piscines, Serveis de fontaneria, Fusteria metàl·lica i alumini, Desmuntatge i instal·lació de murs, Treballs de guix i pintura, Persianes, Serralleria, Climatització, Instal·lació de sistemes de calefacció, Construcció clau en mà, Pintura, Instal·lació elèctrica, Construcció, Gas, Anivellació de parets, Fusteria metàl·lica i d’alumini, Electrodomèstics, Serveis integrals, Ventilació, Electricitat, Rehabilitació d’edificis, Tendals, Fusteria de PVC, Desmuntatge i col·locació de rajoles, Fusteria d’alumini, Gunitat, Motorització de persianes, Abastament d’aigua i clavegueram, Instal·lació de ventilació i campanes, Reformes integrals, Instal·lació de portes i finestres, Treballs de restauració, Treballs verticals, Construcció de piscines. Reformes de banys.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp