Rebedor a Estil Escandinau

"<yoastmark

 

Empresa de reformes de pisos

Un hall dentrada destil escandinau és la millor solució per a apartaments amb qualsevol disseny. La funcionalitat, la concisió i el desig de comoditat es reflecteixen en cada detall del dit interior. En aquest article, us mostrarem com implementar-lo per la nostra Empresa de reformes de pisos Blanes.

 

 

Espectre de color

Perquè el passadís no sembli ple, han de prevaldre els tons pastís, cosa que ajudarà a expandir visualment l’habitació, fent-la més lliure.

La forma més senzilla i menys habitual de dissenyar la zona d’entrada és pintar de blanc el terra, el sostre i les parets. Una altra bona opció és utilitzar una paleta on predominin els tons freds.

Aleshores, per exemple, els tons blaus foscos refrescaran l’interior i l’expandiran visualment.

 

 

Il·luminació de rebedor

Per comprendre quins accessoris d’il·luminació són adequats per a un rebedor d’estil escandinau, podeu mirar les fotos d’aquestes habitacions. La manca de llum natural ha de compensar-se amb un gran nombre de llums.

 

"<yoastmark

 

En triar accessoris d’il·luminació, es recomana parar atenció als models amb tons llisos. Si hi ha un mirall al passadís, podeu instal·lar un petit aplic al costat o decorar el seu contorn amb una tira de LED.

 

 

Materials i acabats

Com es va esmentar anteriorment, un rebedor d’estil escandinau s’ha de destacar amb una gran quantitat de colors clars per compensar la manca de llum natural. Un factor igualment important és lelecció dels materials per a lacabat de lhabitació, que analitzarem a continuació.

 

 

Sostre

La senzillesa és la principal característica que ha de tenir un revestiment de sostre. Per això, pintar el sostre de blanc mat serà la solució ideal.

 

 

Podeu utilitzar pintura, guix o instal·lar una estructura de tracció.

 

 

Parets

Com en el cas del revestiment del sostre, pintar les parets de blanc serà una bona solució per a la implementació de linterior nòrdic.

Tot i això, en països freds, aquest mètode d’acabat és inapropiat, ja que la brutícia que cau accidentalment de les sabates arruïnarà ràpidament l’aparença de l’àrea d’entrada.

Per tant, recomanem recórrer a una solució alternativa: fer servir paper pintat gris o color pastís. Heu de triar models que siguin resistents a la neteja en humit sense cap patró.

 

"<yoastmark

 

Sòl

La fusta i altres materials naturals són la base dels terres, característics de l’estil escandinau. Usar parquet serà una solució inconvenient, per la qual cosa pot fer servir una alternativa: gres porcellànic o laminat. A més, per protegir el terra de la brutícia, l’àrea davant de la porta d’entrada s’ha de cobrir amb rajoles.

 

 

Mobles

La concisió i funcionalitat són les característiques clau de l’estil del nord. En triar els mobles, cal oblidar els relleus i les formes exuberants, ja que els gabinets han de passar desapercebuts. Alhora, els mobles es poden decorar amb vidre i manetes inusuals.

 

En habitacions petites, es pot limitar a allò essencial:

  • armari petit
  • armari per a sabates
  • un mirall lacònic sense un marc exuberant
  • models multifuncionals que combinen penjadors, sabater i armari.

 

"<yoastmark

 

Els ganxos per a roba exterior ajudaran a estalviar espai utilitzable. Les habitacions àmplies, alhora, permeten l’ús de sofàs, taules i fins i tot prestatgeries col·locades al llarg de les parets. En aquest cas, el rebedor en revelarà el potencial.

 

"<yoastmark

 

 

 

"<yoastmark

 

 

 

"<yoastmark

 

 

 

"<yoastmark

 

 

 

 

"<yoastmark

 

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp