Construcció de piscines

Construcció de piscines a Blanes, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Vidreres, Sils, Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna, Fogars de la Selva, Montbarbat, Terra Brava, Massanes, Hostalric, Vallmanya.

Construcció de piscines a Blanes, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Vidreres, Sils, Pineda de Mar, Calella
Construcción de piscinas en Blanes, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Vidreres, Sils, Pineda de Mar, Calella

 

Construcció de piscines

Vols construir una piscina? Aquí t’expliquem el que cal saber

Si esteu pensant en construir una piscina, heu de saber que es tracta d’una inversió important tant en temps com en diners, però que pot aportar moltíssim valor a la vostra llar ia la vostra qualitat de vida. En aquest article, t’expliquem què has de tenir en compte abans de començar i els diferents materials que pots utilitzar.

 

 

Què cal tenir en compte a l’hora de construir una piscina?

Abans de començar amb la construcció duna piscina, és important que tinguis en compte diversos factors. En primer lloc, has de revisar les normatives municipals per assegurar-te que comptes amb els permisos necessaris. A més, has de tenir en compte la mida i la ubicació de la piscina, així com el tipus de tractament que utilitzaràs per a l’aigua.

 

 

Quant espai cal per construir una piscina?

L’espai necessari per construir una piscina dependrà de la mida i la forma que vulguis. En general, es recomana que comptis amb un espai almenys dos metres més gran que la piscina per poder moure’t amb comoditat al seu voltant. Si tens dubtes, sempre pots consultar un professional perquè t’assessori.

 

 

Quins tipus de materials es poden fer servir en la construcció d’una piscina?

Hi ha diversos materials que pots utilitzar per construir la teva piscina. El més comú és el formigó, encara que també s’utilitzen altres materials com l’acer galvanitzat, el PVC o el polièster. Tots ells tenen els seus avantatges i desavantatges, per la qual cosa és important que t’informis bé abans de prendre una decisió.

 

 

Quin és el millor material per construir una piscina?

No hi ha un material que sigui el millor per a la construcció d’una piscina, ja que tot dependrà de les vostres necessitats i pressupost. Si busques una piscina resistent i duradora, el formigó és una bona opció. Si, per contra, preferiu una construcció més ràpida i econòmica, el PVC o el polièster poden ser una bona opció.

 

 

Quant de temps es triga a fer una piscina d’obra?

El temps que es triga a construir una piscina d’obra dependrà de la mida i la complexitat de la instal·lació. En general, una piscina d’obra pot trigar entre 3 i 6 setmanes a construir-se, encara que en alguns casos pot ser necessari més temps.

 

 

Quan costa construir una piscina?

El cost de construir una piscina dependrà de la mida, la forma i els materials que utilitzis. En general, una piscina d’obra pot costar entre 15.000 i 30.000€, encara que pot ser més si optes per materials més cars o dissenys més complexos.

 

 

Materials addicionals per construir una piscina

A més del material principal per a la construcció de la piscina, hi ha altres materials que poden ser necessaris per a la seva instal·lació. En el cas que vulgueu una piscina d’obra, és possible que necessiteu construir un aljub per a l’emmagatzematge de l’aigua. Si t’interessa una piscina natural, has de pensar en la vegetació que l’envoltarà. També és possible que necessitis un sistema de filtratge i purificació per a l’aigua de la piscina.

 

 

I què hi ha de les piscines desmuntables o kits piscines?

Si no teniu temps o pressupost per construir una piscina d’obra, també hi ha opcions com les piscines desmuntables o els kits de piscines prefabricats en PVC o polièster. Aquestes opcions són més econòmiques i ràpides dinstal·lar, encara que també poden tenir una vida útil més curta.

 

 

Conclusió

Recorda que construir una piscina és un projecte que ha de ser pres amb serietat i planificació, per això et recomanem que busquis professionals amb àmplia experiència a l’àrea. El nostre equip d’experts en construcció de piscines està altament capacitat per oferir els millors productes i serveis, i fer realitat el teu projecte de piscina ideal.

A més, també oferim opcions de gunitat de piscines, que és un procés en el qual es fa servir una barreja de ciment projectat a alta pressió, obtenint una gran resistència, durabilitat i un acabat llis. Així mateix, també podem ajudar-te a construir una piscina natural a Blanes amb tot allò necessari per simular la sensació d’estar en un oasi natural al teu jardí.

 

 

Construcció de piscines a Blanes, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Vidreres, Sils, Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna

Pel que fa a la construcció de piscines amb altres materials, també estem a l’avantguarda en l’ús de prefabricats en acer galvanitzat i altres materials, per la qual cosa podrem oferir totes les opcions possibles i el millor assessorament.

 

En definitiva, esperem haver resolt tots els teus dubtes sobre la construcció de piscines a Blanes en aquest article i que tinguis ara una millor idea del que implica construir una piscina i els diferents materials i opcions disponibles per a tu. Si necessites més informació o assessorament, no dubtis a contactar-nos. Estem a la teva disposició per ajudar-te a fer realitat el teu somni de tenir una piscina.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp