Retejar Teulada

Retejar Teulada a Tossa de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Lloret de Mar, S’Agaró.

 

Retellar Teulada a Tossa de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Lloret de Mar, S'Agaró
Retellar Teulada a Tossa de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Lloret de Mar, S’Agaró

 

Què és retejar una teulada?

Retejar una teulada és el procés de retirar les teules antigues i reemplaçar-les per noves. Això es fa per millorar l’aïllament de la casa, prevenir fuites d’aigua i perllongar la vida útil de la teulada. La retallada es fa en funció de l’estat de les teules actuals i dels problemes que presenti la teulada.

 

 

Quant de temps dura una teulada de teules?

Una teulada de teules pot durar de 20 a 40 anys, depenent de la qualitat de les teules i de les condicions climàtiques del lloc. És important fer un manteniment adequat per prolongar la vida útil de la teulada. Una inspecció anual de la coberta de la teulada, especialment després d’una tempesta, és recomanable per identificar qualsevol problema a temps.

 

 

Quin manteniment cal donar-los a les teules perquè durin més anys?

Per prolongar la vida útil de les teules, és important fer un manteniment preventiu, com ara mantenir les teules netes de molsa i líquens, que poden danyar la superfície de la teula amb el temps. També és important reemplaçar qualsevol teula trencada o esquerdada. És recomanable fer una revisió anual de la teulada per assegurar-se que tot estigui en bon estat.

 

 

Quin tipus de teules són més resistents?

Les teules més resistents són les teules d’argila i les teules de formigó. Aquestes teules tenen més durabilitat i s’adapten millor a les condicions climàtiques extremes, com ara la neu, la calamarsa i altres fenòmens naturals. A més, aquestes teules ajuden a reduir la transferència de calor a la teulada, cosa que pot reduir els costos d’energia a l’estiu.

 

 

Es pot retallar parcialment?

Sí, es pot retallar parcialment. Si només algunes teules estan malmeses o trencades, aquestes poden ser reemplaçades individualment sense haver de retallar tota la teulada. Tot i això, retejar preventivament tota la teulada és una bona idea per assegurar que no hi hagi problemes futurs.

 

 

Quant de temps es triga a retallar una casa?

El temps necessari per retallar una casa depèn de la mida de la casa, la quantitat de teules a retirar i reemplaçar, i de les condicions climàtiques. En general, un equip de professionals pot retallar una casa en pocs dies, però això pot variar dacord amb els detalls de cada projecte.

 

 

Retellar Teulada a Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge

A la nostra empresa de teules a Tossa de Mar, oferim serveis de retallada d’alta qualitat per assegurar que la vostra llar estigui protegida i aïllada adequadament. A més de la retallada, oferim serveis de canvi d’algunes teules, neteja de teulades, instal·lació de panell sandvitx, petites reformes i reformes integrals d’edificis i cases, incloent la retirada de teulades de fibrociment (uralita). Contacta amb nosaltres per sol·licitar un pressupost i assegurar que la teva llar estigui en condicions òptimes.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp