Empresa de Reparació de Persianes: Serveis i Consells

Reparación de persianas en Rubí, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Lloret de Mar, Blanes, Calonge, Calella, S'Agaró, Pals
Reparación de persianas en Rubí, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Lloret de Mar, Blanes

Reparació de persianes a Rubí, Arenys de Mar, Calonge, Calella, S’Agaró, Sant Cugat del Vallès

 

 

Conegui la nostra empresa de reparació i instal·lació de persianes a diverses localitats

La nostra empresa de persianistes està especialitzada en la instal·lació i reparació de persianes a Rubí, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès, Lloret de Mar, Blanes, Calonge, Calella, S’Agaró i Pals. Oferim preus econòmics i un servei d´alta qualitat, garantint la satisfacció dels nostres clients.

 

 

Tot sobre persianes: Beneficis, tipus i manteniment

Escollir una persiana pot resultar una tasca difícil actualment, a causa de la gran varietat d’opcions disponibles al mercat. En aquest article, repassarem els detalls més importants de les persianes, incloent-hi els beneficis, tipus i consells per al seu manteniment.

 

 

Quins són els beneficis que aporten les persianes?

Les persianes ofereixen una sèrie d’avantatges i beneficis, com bloquejar els raigs solars, disminuir les necessitats de calefacció o condicionament, aïllar acústicament, protegir la fusteria, protegir davant de robatoris i mantenir la privadesa.

 

 

Quin és el millor tipus de persianes?

El millor tipus de persiana dependrà de les necessitats i preferències de cada llar. A continuació, presentem una classificació dels diferents tipus de persianes segons les característiques principals.

Tipus de persianes:

      • Segons els calaixos
      • Segons les guies
      • Segons les lames
      • Segons el mode d’accionament

Manteniment de les persianes Per conservar el funcionament i l’estètica de les persianes, cal fer neteja i manteniment periòdicament. Cada model té els seus propis mètodes de neteja, per tant és important seguir les instruccions del fabricant.

 

Idees originals de decoració amb persianes antigues

Si ha arribat el moment de canviar les persianes de casa teva, no les rebutgis. Pots reciclar-les i utilitzar-les com a elements decoratius. A continuació, t’oferim diverses idees per donar una nova vida a les teves persianes antigues:

    • Paret: Utilitza persianes antigues per cobrir un buit buit a la paret de casa teva.
    • Taula: Crea una taula auxiliar utilitzant persianes antigues com a base, cobrint-les amb un vidre.
    • Biombo: Fabrica un paravent reciclat amb persianes de fusta antigues, unint-les amb frontisses i envernissant-les.

 

 

Conclusió

La nostra empresa de reparació de persianes ofereix serveis d’instal·lació i manteniment a diverses localitats. A més de proporcionar informació útil sobre els diferents tipus de persianes i consells per a la cura, també oferim idees creatives per reciclar persianes antigues i donar-los un nou ús en la decoració de la llar. No dubtis a contactar-nos per obtenir més informació o sol·licitar els nostres serveis.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp