Consells essencials per reformar cases de poble a Sant Andreu de Llavaneres

Empresa de reformas integrales Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Rubí, Pineda de Mar, Sant Cugat del Vallès
Empresa de reformes integrals Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Calella, Pineda de Mar

Empresa de reformes integrals Sant Andreu de Llavaneres

 

Una guia completa per transformar una antiga casa de poble a casa teva somniada

Reformar una casa de poble pot ser un desafiament emocionant, especialment a llocs pintorescos com Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Rubí, Pineda de Mar i Sant Cugat del Vallès. Tot i que aquestes construccions tenen un encant únic, també poden requerir una inversió considerable degut a la seva antiguitat i possibles problemes estructurals. En aquest article, us proporcionarem consells i pautes essencials per reformar cases de poble de manera eficient i rendible.

 

I. Establint els teus objectius de reforma

 1. Defineix els teus objectius i prioritats Abans de començar la reforma, és important preguntar-te per què vols reformar aquesta casa i quins són els teus objectius generals. Busques un refugi tranquil per a caps de setmana i vacances, o planeges una inversió immobiliària? Tenir això en compte us ajudarà a prendre decisions informades durant tot el procés de reforma.

 
 

II. Passos inicials per a la reforma de cases de poble

 1. Estableix prioritats Fes una llista del que vols i del que no vols a la reforma. Si teniu els plànols de l’habitatge, treballeu-hi per visualitzar les vostres opcions.
 2. Analitza l’estat de l’habitatge Contracta professionals experimentats per avaluar l’estructura de la casa, identificar riscos i determinar fins a quin punt cal intervenir-hi.
 3. Revisa l’envolupant Assegura’t que la façana, els tancaments, les fusteries exteriors i la teulada estiguin en bon estat. Un bon aïllament tèrmic i acústic és imprescindible per garantir el confort de casa teva.
 4. Actualitza les instal·lacions Reemplaça o actualitza les instal·lacions d’aigua, electricitat i calefacció segons calgui. No escatimeu en qualitat, ja que això us brindarà rendibilitat a llarg termini i augmentarà el valor de l’immoble.
 5. Aprofita els espais exteriors Transforma àrees exteriors com ara patis, jardins o estacionaments en espais de descans i tranquil·litat.

 

 

III. Consells per estalviar diners en la reforma de cases de poble

 1. Intervencions en estructures i instal·lacions Considera si fas una rehabilitació integral o una sèrie de petites reformes. Si necessites finançament addicional, cerca opcions de finançament o prioritza les àrees més importants de la reforma.
 2. Mantingueu o canvieu l’essència de la casa Decidiu si voleu conservar l’encant original de la casa o fer un canvi radical. També pots optar per una combinació de tots dos enfocaments.
 3. Reutilitza i restaura elements existents Estalvia diners restaurant i reutilitzant elements com parets de pedra, terres, rajoles, porticons, portes i mobles de cuina.

 

 

IV. Modificacions en la distribució i aspectes clau d’il·luminació

 1. Considera modificar la distribució A moltes cases de poble antigues, és recomanable llençar envans i canviar la distribució per crear espais més funcionals, lluminosos i moderns. Tenir en compte que demolir murs sol ser més econòmic que construir-los.
 2. Utilitza materials més econòmics Si necessites construir noves separacions, opta pel pladur en lloc del totxo. Els envans secs són més barats i ràpids d’instal·lar, i no requereix lluir abans de pintar.
 3. Il·luminació eficient i acollidora Aprofita la renovació de la instal·lació elèctrica per distribuir correctament focus, endolls, punts de llum i preses d’internet. Trieu bombetes LED per reduir la despesa elèctrica i crear ambients acollidors.

 

Conclusió

Reformar una casa de poble a Sant Andreu de Llavaneres, a Arenys de Mar, a Sant Boi de Llobregat, a Rubí, a Pineda de Mar oa Sant Cugat del Vallès pot ser un projecte gratificant si segueixes aquests consells i treballes amb professionals experimentats. En establir objectius clars, analitzar l’estat de l’habitatge, prendre decisions informades sobre la distribució i la il·luminació, i buscar maneres d’estalviar diners en la reforma, pots transformar una casa de poble antiga a casa teva somniada o en una inversió immobiliària reeixida.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp