Renova la teva oficina amb la Neuroarquitectura: Consells per a un espai de treball ideal

Reformas integrales oficinas Sant Boi de Llobregat, Sant Pol de Mar, Sant Feliu de Guixols, Calonge, S'Agaró, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac
Reformes integrals oficines Sant Boi de Llobregat, Sant Pol de Mar, Sant Feliu de Guixols, Calonge, S’Agaró

 

Reformes integrals oficines Sant Boi de Llobregat, Sant Pol de Mar

 

Què és la Neuroarquitectura?

Reformes integrals oficines Sant Boi de Llobregat. La Neuroarquitectura és una disciplina que cerca comprendre com l’entorn influeix en les nostres emocions, pensaments i comportaments. A través de l’arquitectura i la decoració, es pot crear un espai que millori la memòria, les habilitats cognitives, estimuli la ment i redueixi l’estrès. A continuació, us oferim consells per aplicar la Neuroarquitectura a la decoració de la vostra oficina, ja sigui a casa o en un espai comercial.

 

 

Empresa de reformes integrals d’oficines a Sant Boi de Llobregat

 

Consells per decorar la teva oficina amb la Neuroarquitectura

 

Il·luminació natural: la importància del sol

La llum natural és fonamental per al sistema immunològic i el benestar emocional. Una finestra que permeti lentrada de llum solar pot millorar la concentració, el son i reduir lestrès. A més, ajuda a estalviar a la factura de la llum.

 

 

Reforma general d’oficines a Sant Boi de Llobregat, Canet de Mar

 

Integrar el sostre a la decoració

L’alçada del sostre pot influir en la creativitat i la concentració. Els sostres alts fomenten el pensament conceptual i creatiu, mentre que els sostres baixos afavoreixen la concentració. Integra el sostre a la decoració utilitzant colors i elements visuals que generin la sensació desitjada.

 

 

Reformes de locals comercials a Sant Boi de Llobregat, Granollers

 

Connectar amb la natura

La presència d’elements naturals, com ara plantes i paisatges, millora l’estat d’ànim i el benestar. Decora la teva oficina amb murals, quadres de paisatges, plantes o fins i tot un jardí vertical a una paret per crear un ambient relaxant i estimulant.

 

 

Rehabilitació de naus industrials i locals comercials a Sant Boi de Llobregat, Sabadell, Rubí

 

Triar el mobiliari adequat

Les formes i mides del mobiliari poden afectar el nostre estat emocional i la nostra productivitat. Opta per mobiliari rectangular i espais organitzats simètricament en àrees que requereixin concentració i per mobiliari de línies corbes i suaus en àrees de creativitat o descans.

 

 

Reparacions d’oficines i locals comercials a Sant Boi de Llobregat, Lloret de Mar, Canet de Mar

 

Confia en professionals per als teus projectes d’oficina

Comptar amb experts en decoració i interiorisme, com ara Reformes Integrals IVAN, t’ajudarà a donar forma a les teves idees i aconseguir un espai de treball perfecte. No dubtis a contactar amb nosaltres per a un pressupost sense compromís.

 

 

Senzills consells de Neuroarquitectura

Conclusió: Seguint aquests senzills consells de Neuroarquitectura, podràs millorar el benestar i la productivitat a la teva oficina, aconseguint un espai atractiu i funcional. Gràcies per llegir-nos i fins aviat amb més idees de decoració i interiorisme!

 

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp