Estil italià a l’interior

Reformes de cuines i banys a Blanes.

Reformes de cuines i banys a Blanes, Tossa de Mar, Lloret ..

"<yoastmark

Reformes de cuines i banys a Costa Brava i Costa del Maresme

El principi principal utilitzat pels italians és lús de materials naturals en la decoració. Els habitants de la Mediterrània des de l’antiguitat adoren la naturalesa de la seva terra i la porten a casa seva. Per això, els seus habitatges estan decorats amb colors càlids, farcits de fusta, ceràmica, pedra natural i tèxtils.

 

L´estil italià al´interior d´un apartament o casa es caracteritza per:

Acabats de parets neutres. L´interior italià té molta decoració intrincada:

   • llums amb un cos figurat
   • figuretes, pintures.

Per emfatitzar la decoració inusual, es fa servir paper tapís d’un sol color: tèxtil o paper, guix texturitzat o pintura suau i càlida:

  • ivori
  • groc
  • préssec
  • oliva
  • beix.

Plànol de planta obert i zonificació

El projecte de disseny d´un interior clàssic al´estil italià implica la instal·lació de mobles massissos, penjar quadres a les parets, cortines de finestres amb luxosos tèxtils. Tot això requereix una casa o apartament espaiós amb finestres panoràmiques i sostres alts.

 

Renovació de cuines i banys

En petits apartaments intenten fer un disseny d’estudi i zonificar l’espai amb l’ajuda del color, els mobles, la il·luminació i la decoració de les parets. Les portes interiors es reemplacen amb arcs dʻestuc, les obertures de portes i finestres sʻamplien.

La idea i els principis bàsics de la decoració italiana es mantenen inalterables. Però les maneres d’implementar-lo estan canviant, ja que els habitants de cada localitat aporten matisos característics a casa seva.

 

Interior italià succeeix:

 • Clàssic. Aquest és un espectacle de luxe. Les habitacions estan plenes de mobles tallats, estucs o pintats a mà al sostre. S’instal·len columnes a les cases, penja una aranya de vidre brillant. Aquesta situació és apropiada en habitacions amb finestrals i finestres de pis al sostre a través de les quals es pot accedir a la terrassa.

"<yoastmark

Rehabilitació de cuines i banys

 • Rústic. Aquestes cases i apartaments estan acabats amb un tauler polit, s’instal·len portes envellides amb ferratges de metall massís. Hi ha bigues al sostre, al dormitori hi ha un gran llit de fusta coberta amb un cobrellit de tela natural. Les parets estan pintades en colors pastís, es col·loca decoració feta a mà.
 • Mediterrani. A la foto d’un interior d’aquest tipus, sempre s’hi veuen sostres alts i grans obertures arquejades. Les parets estan pintades a la fresca o en tons groc ocre. Llums forjats en pengen. Es teixeixen tèxtils, es col·loquen gracioses figuretes i gerros amb flors tallades per tot arreu. Les pintures i fotografies es col·loquen en marcs de fusta tallada.
 • Toscà. Combina elements d’estil italià, espanyol i francès. En aquest interior, no només hi ha xocolata, beix i ocre, sinó també altres tons: blau, verd oliva, bordeus, verd fosc. Els terres estan revestits de marbre, granit o clínquer amb textura de pedra natural. Els tèxtils estan decorats amb encaix, les parets estan decorades amb guix texturitzat o frescos.

 

Remodelació de cuines I banys

 • Modern. L’estil implica un disseny lliure, una bioxemeneia, al voltant de la qual s’organitza una acollidora zona d’estar. Quadres il·luminats pengen de les parets, nínxols i calaixos per tot arreu. El terra està pavimentat amb gres porcellànic. S’agraeix un disseny no estàndard, una finestra al bany, galeries sense vidre amb plantes enfiladisses.
 • Decoració i il·luminació. A l’estil italià s’aprecia una il·luminació centralitzada difusa. A més d’una aranya de llum de vidre o forjat, calen aplics de ferro forjat amb llums de brillantor mitjana: quan l’aranya de llum està apagada, el centre de l’habitació ha d’estar lleugerament ombrejat.
 • Moble. A Itàlia, estimen els mobles baixos de fusta natural tallada, fets a mà per mestres ebenistes. Dins l’interior, en un estil rústic o toscà, podeu col·locar mobles originals massius de forma simple i col·locar-los al centre de l’habitació, en cap cas al llarg de les parets. A la cuina ia la terrassa, les cadires de vímet són apropiades, al menjador hi ha una gran taula de fusta.

 

 

"<yoastmark

Disseny de cuines I banys

 • Tèxtil. Les teles clares d’un sol color són adequades per a cortines de finestres: lli, organza, cotó, seda, tafetà en verd natural, groc, beix o blanc. No es permeten lambrequins, borles ni lligues, però s’accepten elegants cornises forjades. En decorar un interior modern d’estil italià, es pot aturar a les persianes blanques i no penjar cortines.

 

L’estil italià de decorar un apartament o casa és adequat per a persones a qui els agrada l’originalitat, l’elegància i la proximitat amb la natura.

 

EMPRESA D’INTERIORISME, DISSENY I REFORMES DE L’INTERIOR D’HABITATGES EN ESTIL ITALIÀ AMB IMPLEMENTACIÓ DE LES NOVES TECNOLOGIES DE LES MÉS ÚLTIMES TENDÈNCIES DE L’ESTIL AL RESPECTE.

L’estil de la tendència italiana de l’interior d’habitatge utilitzat des de fa 300 anys

 

Reforma d’habitatge

 • Preu pintar cuina a Calella
 • Reformar banys a Vilassar de Mar
 • Enrajolar banys a Sant Boi de Mar
 • Fusteria d´alumini Tossa de Mar
 • Reparació de persianes a Malgrat de Mar
 • Empresa de Reformes de Banys i Cuines a Blanes
 • Instal·lació, reparació i motorització de persianes (elèctriques/mecàniques) a Lloret de Mar
 • Motorització de portals per als garatges i portals d’entrada a la casa a Arenys de Mar

"<yoastmark

Pressupost de Reformes de cuines a Blanes

Fusteria d’alumini Blanes, Pressupost de fusteria de pvc Blanes, Reformes de locals a Blanes, Pressupost de paleta a Montgat, Reformes econòmiques de pisos a Blanes, Construcció de cases a Blanes, Empresa constructora de piscines a Vilassar de Mar, Enrajolar cuines a Sant Pol de Mar.

Reformes integrals de cases a Blanes, Santa Susanna, Pals, Arenys de Mar, Lloret de Mar, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Alella, Sant Andreu de Llavaneres, Malgrat de Mar, S’Agaró, Platja d’Aro, Calella. Instalación de puertas en Premià de Mar, Begur, Calonge, Roses, Mataró, Empuriabrava, Tossa de Mar, Pineda de Mar, Caldes d’Estrac. Montaje de pladur en Sant Feliu de Guixols, Vilassar de Mar.

Taller de cristalleria i fusteria metàl·lica a Blanes, Enganxar paper pintat als habitatges de Costa Brava

Empresa de reformes integrals a Blanes, Reformes barates a Lloret de Mar, Fusters metàl·lics a Tossa de Mar

Solicita tu Presupuesto de Reforma del interior de la casa en Blanes, Calonge, Platja d’Aro, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Begur, Sant Pol de Mar, Lloret de Mar, Caldes d’Estrac, Tossa de Mar, Roses. Instal·lació de finestres a Alella, Calella, Pals, Canet de Mar, Vilassar de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Empuriabrava, Pineda de Mar, Mataró, S’Agaró, Premià de Mar, Sant Feliu de Guixols, Arenys de Mar.

Taller de la Fusteria metàl·lica i Cristalleria a Blanes, Sant Pol de Mar, Mataró, Platja d’Aro, Calella, Empuriabrava, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Caldes d’Estrac, Alella, Pineda de Mar. Pintar pisos en Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Roses, Pals, Sant Feliu de Guixols, Vilassar de Mar, S’Agaró, Begur, Tossa de Mar, Arenys de Mar, Canet de Mar, Calonge, Premià de Mar.

Rehabilitació de façanes a Blanes, Empresa de renovacions d’habitatges a Blanes, Reformar masies a Calella, Serralleria a Tossa de Mar. Treballs verticals a Lloret de Mar, Reparació de la llar a Canet de Mar, Pressupost de reparació de parquet a Blanes.

Fusteria d’alumini a Premia de Mar, Pressupost reconstrucció d’habitatge a S’Agaró, Rehabilitacions Lloret de Mar. Empresa d’encofrat i gunitat a Lloret de Mar, Rehabilitació d’edificis a Blanes, Sol·liciteu de pressupostos de reformes integrals d’edificis residencials a Santa Susanna.

Cristalleria a Sant Pol de Mar, Pineda de Mar, Tordera, Palafolls

Empresa professional de pintura d’habitatges a Blanes, Tossa de Mar, Lloret Mar, Arenys Mar, Canet Mar, Premià Mar, Pineda Mar, S’Agaró, Calella, Platja d’Aro.

 

Instal·lació de Portes i finestres d’alumini i pvc a Blanes, Reformes de bungalows a Blanes

 

Reformes d’habitatges a Blanes, Canviar banyera per plat dutxa Blanes

Reformes de cuines, Empresa de reformes, Reforma de bany, Reforma cuina, Reforma de cases, Reformes integrals, Reformes de locals. Reforma integral pis, Reformes econòmiques, Rehabilitació d´habitatges, Estil de l´interior en estil italià.

 

"<yoastmark

Disseny i reconstrucció de banys i cuines a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Mataró, Roses, Canet de Mar, Sant Feliu de Guixols. Treballs verticals a Arenys de Mar, Empuriabrava, Pals, Caldes d’Estrac, Sant Pol de Mar, Calella, S’Agaró, Sant Andreu de Llavaneres, Calonge. Pintar façanes a Santa Susanna, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar, Platja d’Aro, Begur, Alella.

 

Pressupost d’un Reforma integral de banys Blanes, Empreses de reformes integrals a Blanes, Blanes rehabilitacions. Renovacions de pisos Blanes, Reformar pis a Blanes, Pintar cuines a Blanes

Reformes integrals Blanes preus, Empresa de construcció barata a Blanes, Reformes integrals llar a Blanes. Reformes integrals de pisos a Blanes, Renovació de pisos a Blanes, Reformes pisos Blanes.

Reforma de cuines banys Blanes, Empresa reformes integrals Blanes, Reformes integrals Blanes. Reformes integrals cases Blanes, Reformes integrals preus Blanes. Reforma de pis a Blanes, Reformes Blanes, Empresa reforma Blanes.

 

Reformar cuina i bany a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, S’Agaró, Malgrat de Mar, Alella, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Roses, Platja d´Aro, Premià de Mar, Pals

Rehabilitació dhabitatges a Sant Feliu de Guixols, Calella, Vilassar de Mar, Canet de Mar, Calonge. Reparacions de la llar a Sant Pol de Mar, Empuriabrava, Santa Susanna, Arenys de Mar, Mataró, Pineda de Mar, Begur.

"<yoastmark

Rehabilitació d’habitatges Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Vidreres

Serralleria Blanes, Reformes i construccions a Blanes, Reforma bany Blanes, Pressupost reforma bany Blanes, Rehabilitació d´habitatges el Masnou. Fusteria metàl·lica Blanes, Renovació de cases Blanes, Taller de fusteria Blanes, Fusteria d’alumini a Blanes

Rehabilitació de casa Empuriabrava, Reparacions llar Sant Pol de Mar, Reforma de cuina Blanes. Cristalleria a Blanes, Construcció Calella, Fusteria d’alumini Blanes, Renovar fusteria d’alumini Pineda de Mar.

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp