ESTIL ESCANDINAU A L’INTERIOR (PART 2)

Empresa de reformes de pisos en estil escandinau

 

Empresa de reformas de pisos en estilo escandinavo en Arenys de Mar, Alella, Vilassar de Mar, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Montgat, Blanes

 

Estil escandinau – detalls
1. Paper pintat escandinau

Ja hem dit que és el fons clar (principalment sostres i parets blanques) el signe més recognoscible de l’interior escandinau. Tot i això, als escandinaus els encanten els accents. En la majoria dels casos, es tria un o altre moble (sofà, butaca, taula, prestatgeria) o decoració (catifa, cortines, coixins, mantes) com a accent de color, però de vegades el focus d’atenció a l’interior es torna cap a una paret d’accent. Pot ser una paret pintada en un color diferent o papers pintats escandinaus coneguts a tot el món. Reformes de pisos en estil escandinau a Lloret de Mar.

 

 

Què fa que el paper pintat escandinau sigui diferent de qualsevol altre?

  • Primer, un patró inusual: un estampat geomètric repetitiu, flors i plantes, estrelles i punts;
  • En segon lloc, el material de què està fet el paper pintat. Per regla general, aquesta és la flesilina de la més alta qualitat, que s’adapta perfectament quan s’enganxa i té una textura lleugerament vellutada o completament llisa;
  • Característiques de la pròpia imatge. Les imatges als papers pintats escandinaus semblen acabades de sortir de la pintura d’un artista. Difuminat, «aquarel·la», lleugerament envellit.

 

"Reformas

Estil escandinau – detalls
2. Geometria estricta dels mobles

 

Els mobles d’estil escandinau també s’han de seleccionar amb cura.

  • Mobles de forma geomètrica estricta (quadrada, rectangular);
  • Detalls fins i elegants (potes fines de sofàs i butaques, tiradors de mobles fins o completament invisibles).
  • Tapisseria monocromàtica en mobles entapissats.
  • Colors: majoritàriament beix, clar, gris, marró, negre, amb menys freqüència, vermell brillant, groc, blau, verd.
  • Els mobles més lleugers i funcionals (per exemple, modulars, amb peces intercanviables).

Empresa de reformes de cases en estil escandinau

 

"<yoastmark

 

Estil escandinau – detalls
3. Llums i accessoris

Com ja hem dit, els escandinaus no tenen prou llum, per la qual cosa hi ha d’haver un màxim de fonts de llum a l’interior escandinau. I això no només s’aplica a la il·luminació principal de l’habitació. A més de focus, llantes de sostre i aranyes de llum, s’utilitzen tot tipus d’aplics, pantalles, llums de peu i de taula, espelmes, garlandes, canelobres a les finestres.

I els llums també es trien amb molt de compte, només les formes més simples.

 

 

Disseny d’habitatge en estil escandinau

 

Instalación de radiadores Alella, Malgrat de Mar Empresa de reformas de cocinas Tiana, Granollers Carpintería de aluminio Terrassa, Sant Pol de Mar Reformas integrales de cocinas Calella, El Masnou Carpinteros de aluminio Sant Andreu de Llavaneres Empresa de diseño de interiores Sabadell, Calella Reformas integrales de chalets El Masnou, Sabadell Empresa de reformas de baños Sant Vicenç de Montalt

 

Estil escandinau – detalls
4. Molta vegetació

Les plantes i les flors als interiors escandinaus són tan importants com els mobles i la decoració de fusta. El verd omple l’interior i equilibra la monotonia del fons, aportant frescor i color.

Les plantes estan com «escampades» per tot l’interior, es poden veure a l’ampit de la finestra, a la tauleta de nit, a la taula de cafè, al bany, al rebedor a terra.

 

 

Interiorisme en estil escandinau

Bàsicament, es trien testos de colors neutres: gris, negre, blanc, novament amb estampats geomètrics o buits. Sovint pots trobar testos d’argila o pedra.

 

"Instaladores

Estil escandinau – detalls
5. Impressions

Una altra característica cridanera de l’interior escandinau són els estampats en blanc i negre. Ratlles, creus, estrelles, cercles, rombes, triangles, ziga-zagues: potser l’interior escandinau es pugui reconèixer precisament per ells.

Les impressions es troben amb més freqüència a parets, imatges en paper pintat, en patrons en catifes, coixins, roba de llit, rajoles de ceràmica.

 

Disseny d’interiors en estil escandinau

 

Empresa de reformas de pisos Lloret de Mar, Malgrat de Mar Empresa de reformas integrales Pineda de Mar, Tossa de Mar Instalación de suelo radiantes Arenys de Mar, Canet de Mar Empresa de reformas Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt Instalación de ventanas de aluminio Caldes d'Estrac, Blanes Reformas integrales de pisos Vilassar de Mar, Lloret de Mar Reformas integrales Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt Empresa de reformas integrales de baños Blanes, Calella, Breda

 

Estil escandinau – detalls
6. Cartells escandinaus

  • Finalment, una altra característica distintiva que és inherent a l’estil escandinau a l’interior és la presència d’una gran quantitat de cartells.
  • Els cartells, per regla general, es col·loquen sobre la taula de la consola, sobre les còmodes, a la capçalera del llit o sobre el sofà, al rebedor ia la cuina, i la majoria de les vegades s’agrupen en un panell complet.

 

 

Habitatge en estil escandinau

La gamma de colors utilitzada per als cartells és novament grisa, blanca i negra, les imatges no tenen un significat específic i poden canviar fàcilment diverses vegades per adaptar-se a l’estat d’ànim dels propietaris.

 

Reparación de persianas Blanes, Calella, Sant Cugat del Vallès Empresa de reformas integrales de cocinas Sant Vicenç de Montalt Instalación de placas solares fotovoltaicas Sant Pol de Mar, Rubí Acristalamiento de terrazas Caldes d'Estrac, Sant Cugat del Vallès Reconstrucción de casas Vilassar de Mar, Sant Andreu de Llavaneres Acristalamiento de balcones Cabrera de Mar, Sant Vicenç de Montalt Empresa de pintores Pineda de Mar, Breda, Sant Andreu de Llavaneres Instalación del sistema de climatización Lloret de Mar, Canet de Mar

 

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp