Dormitori en estil italià

Reforma de dormitori en estil italià a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Pals.

 

Reformas integrales hogar en Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Canet de Mar, Calella, Pineda de Mar, Premià de Mar, Calonge, Vilassar de Mar, S'Agaró, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Arenys de Mar, Platja d'Aro

 

Comprendre si l’estil italià us convé o no per organitzar un dormitori us ajudaran les següents característiques principals:

La naturalitat està per damunt de tot. No hi ha materials artificials barats, només regals de la natura. Materials: noguera, cirerer, roure, faig, vern, marbre i ceràmica: això és el que ha d’aconseguir primer.

El predomini dels tons clars i apagats. Aquí, la moderació i les barreges ben pensades de tons pastís i naturals formen la base.

 

Bellesa i funcionalitat en una sola ampolla

Un lloc especial per a la decoració. Coses tan bàsiques com la llum, els mobles i la decoració es complementen amb adorns en forma de tèxtils, catifes, quadres i miralls en luxosos marcs de fusta.

Blanes reformas, Lloret de Mar reformas, Tossa de Mar reformas, Mataró reformas, Caldes d'Estrac reformas, Tiana reformas, Montgat reformas, Premià de Mar reformas, Arenys de Munt reformas, Premià de Dalt reformas, Sant Andreu de Llavaneres reformas, Cabrera de Mar reformas

Espectre de color

El to principal del disseny és el beix. Es dóna una preferència especial al color de l’ivori. Li dóna a l’ambient luxe, elegància i una mica d’aristocràcia. Els tons pastís es complementen bé amb accents fets en forma de taques daurades.

En interiors clàssics, s’acostuma a fer servir abundantment el color blanc. Amplia visualment l’espai, esdevé més lleuger i més fàcil de percebre per una persona. Alhora, les parets i els sostres blancs com la neu semblen avorrits, per la qual cosa s’han de diluir amb tons addicionals. Aquests inclouen tons blaus, mel, menta i marró clar.

És impossible no esmentar la combinació tradicional de colors vermell i groc característica de l’estil italià. A més dels mètodes de disseny dinteriors anteriors, pot utilitzar tons grisos, verd fosc i fins i tot morats.

Reformas de pisos en Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Cabrera de Mar, Sant Pol de Mar, Premià de Mar, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Vilassar de Mar, Arenys de Munt, Santa Susanna, Montgat, S'Agaró, Calella, Caldes d'Estrac, Malgrat de Mar

 

Independentment dels colors que trieu per decorar una habitació, seguiu una regla important: els tons s’han de combinar entre si, ser tranquils i nobles.

L’abundància de llum artificial i natural és un dels principis clau de l’estil italià. Alhora, la il·luminació no ha de ser intrusiva i excessivament brillant, sinó al contrari, difusa, suau i acollidora.

 

Molt sovint, les fonts següents s’utilitzen per crear-lo:

  • Canelobres. Els models forjats pintats en color coure o en tons grocs són els més adients. Els productes de color blanc metal·litzat es veuen bé, inclosos aquells amb tons en forma d’el·lipse.
    Llum de paret. Poden complementar o reemplaçar completament una font de llum central. En el segon cas, s’instal·len 5-6 o més llums de paret a les parets al voltant del perímetre de l’habitació.

 

Empresa reformas integrales Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Calonge, Santa Susanna, Tiana, Pineda de Mar, Platja d'Aro, Vilassar de Mar, Mataró, Caldes d'Estrac, Cabrera de Mar, Premià de Mar, Arenys de Munt, Montgat, Malgrat de Mar, S'Agaró, Calella, Sant Pol de Mar

 

Si un dormitori d’estil italià està decorat amb diversos accessoris d’il·luminació alhora, tots han de pertànyer a la mateixa adreça i veure’s semblants entre si.

Ara ja ho saps com moblar un dormitori amb un estil clàssic però modern per sentir-te còmode a qualsevol moment del dia o de la nit. Per a una immersió més gran en el tema, suggerim mirar nombroses fotos de l’interior italià.

"<yoastmark

 

"<yoastmark

 

 

Reformas integrales baños Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Premià de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Calonge, Arenys de Munt, Mataró, Calella, Cabrera de Mar, Sant Pol de Mar, Platja d'Aro, Alella, Caldes d'Estrac

 

Reforma cocina, Construcción de casas, Albañilería, Reformas economicas, Empresa reformas integrales, Rehabilitación de viviendas, Cerrajería, Reformas de cocinas, Instalacíon de puertas, Empresa de reformas, Reformas integrales, Reforma de casas, Reforma cocina precio

 

Instalacíon de ventanas, Lampistería, Empresa de Construcción, Instalación de persianas, Reformas de locales, Reforma de baño, Reforma integral piso, Reparación de persianas, Reformas locales comerciales, Precio reforma integral

 

 

 

 

Reformas cocinas Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes, Premià de Mar, Montgat, Sant Andreu de Llavaneres, Cabrera de Mar, Premià de Dalt, Caldes d'Estrac, Tiana, Arenys de Munt, Mataró

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp