Reforma de dormitori en estil grec

Reforma de dormitori en estil grec a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols.

 

 

Reforma de dormitori en estil grec a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, S'Agaró, Sant Feliu de Guíxols
Reforma de dormitori en estil grec a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols

 

 

Trets distintius de l’estil grec

 

El país de Sòcrates i Aristòtil va donar al món moltes solucions arquitectòniques interessants:

  • Arcs i columnes, escultures i vidrieres, ornaments rectangulars simples i pintures a mà repartides per tot el món des d’aquí. I poden ser presents a l’interior del dormitori grec. Però la base de l’estil encara es compon de solucions més simples i lacòniques.
  • El predomini dels tons clars. 300 dies de sol a l’any impedeixen que els colors en conservin la riquesa. Per tant, l’interior del dormitori en estil grec sempre està cremat: blanc, gris clar o beix, intercalat amb tons naturals de textures de blau, verd i fusta
  • Senzillesa, per no dir acabat «primitiu»
  • Abundància de llum i espai. Tradicionalment, a Grècia, les cases es construeixen espaioses, amb grans finestrals i sostres alts

 

Reformas integrales de pisos en Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar y en toda la provincia de Girona y Barcelona (Cataluña), comarcas la Selva, el Maresme, Baix Empordà etc.

 

Reformes integrals de pisos en estil grec

Accents naturals. Un llit en un dormitori grec gairebé sempre està fet de fusta, i les butaques de vímet i les còmodes, una banqueta lacònica o un cofre «pirata» de fusta toscament processada es converteixen en un bon complement.

L’estil grec no imposa restriccions serioses en la quantitat de decoració i tèxtils, alhora, les catifes, nombrosos taüts i canelobres són extremadament rars en ell; això simplement no és rellevant per a un país sufocant i assolellat.

I, per descomptat, en un dormitori d’estil grec sempre trobareu indicis de la proximitat del mar. Pot ser un terra de tarima flotant, pintar un sostre o una paret decorativa en blau, quadres amb imatges de la platja i velers.

 

Reformas integrales de pisos en Tossa de Mar, Playa de Aro, S'Agaró, Calonge

 

La rugositat de l’acabat d’un dormitori sempre requereix estovament amb tèxtils

Distribuït en estil grec i solucions que creen l’efecte de privadesa i comoditat. Un és la ubicació del llit en un nínxol sota l’arc de mig punt. Pot estar fet de pladur, o pot utilitzar una solució més racional i col · locar una àrea demmagatzematge darrere de les façanes de la «paret falsa». Aquest moviment ajuda a mantenir una sensació de llum i amplitud i col·locar còmodament la roba.

Un dosser s’està convertint en un element freqüent del dormitori d’estil grec. Però, a diferència del majestuós romà o victorià, està fet de roba lleugera i ingràvida:

seda, organza, guipur. Alhora, el dosser no difereix en la complexitat del disseny; per contra, és simple i lacònic, s’acobla fàcilment en un torniquet de teixit durant el dia.

 

Reformas integrales de pisos en Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar y en toda la provincia de Girona y Barcelona (Cataluña), comarcas la Selva, el Maresme, Baix Empordà etc., Costa Brava y Costa del Maresme

 

Empresa de reformes integrals de cases i pisos en estil grec

Les finestres d’un dormitori d’estil grec sovint estan completament decorades amb persianes o persianes de fusta. Els mobles en aquest disseny es fan servir tradicionalment una mica; és important preservar la llum i l’espai, per tant, només trien el més necessari: un llit, una còmoda i un parell de tauletes de nit.

L’ús de bigues falses s’està convertint en una autèntica solució per a la decoració de sostres. Pintats en tons de fusta cremada, són els que transmeten millor l’esperit mediterrani.

 

Reformas integrales de pisos en Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Playa de Aro

Paleta de tons

Avui dia, l’estil grec a l’interior es parla cada cop més com un país mediterrani lleuger i serè. Per tant, es trien els tons adequats:

  • Blanc il·limitat. En temps assolellat durant tot l’any, qualsevol color tard o d’hora perd la saturació i la brillantor. Això fa que els grecs elegeixin el blanc com a color principal per al dormitori, i per a la sala d’estar, i fins i tot per a la cuina.
  • Tons cremats de verd, marró, groc i blau.

 

Reformas integrales de pisos en Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Playa de Aro, S'Agaró

 

Es converteixen en un reflex de la naturalesa del Mediterrani:

  • Oliverars i cítrics, mar plàcida i camins de terra cap a ell
  • Blau profund i turquesa: tons que transmeten la bellesa dels paisatges marins;
  • La textura natural de la fusta i la vinya és un reflex dels elements d’interior que els grecs feien amb les mans pròpies.

 

 

Reforma integral de casas en Playa de Aro, S'Agaró, Calonge

 

Tant se val si tries un estil rústic antic, urbà o romàntic, un dormitori d’estil grec sempre lluirà acollidor i elegant.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp