Reformes de cuines a Lloret de Mar: Reformes Integrals IVAN, la millor opció per renovar la seva llar

Reforma de cuines Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Sils, Platja d’Aro, S’Agaró.

 

Empresa d’obres i reformes de banys i cuines

Reforma de cuines Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Sils, Platja d'Aro, S'Agaró
Reforma de cuines Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Sils, Platja d’Aro, S’Agaró

 

Renovació de cuines i banys a Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera

 

 

Reformes parcials per millorar el vostre habitatge

Actualment, moltes famílies opten per fer reformes parcials als seus habitatges, cosa que els permet dur a terme millores específiques en certs espais. Reformes Integrals IVAN, una empresa de reformes integrals, s’especialitza en la realització de reformes de banys, cuines, pintures, electricitat, terres, portes, finestres, entre d’altres serveis.

 

 

Agrupació de reformes segons objectius i necessitats

És important comprendre que encara que cada obra es pot fer de forma independent, sol ser convenient agrupar-les en fases segons l’objectiu global de les reformes:

  • Redistribució d’envans: permet definir nous espais demolint totalment o parcialment els envans actuals. Aquestes obres solen incloure treballs delectricitat, pintura i fusteria.
  • Reformes externes: canvis en els acabats de pintura, terres i finestres.
  • Reformes dinstal·lacions: electricitat i fontaneria.
  • Reformes d’optimització energètica: finestres més aïllants, fusteria d’alumini, tancaments d’alumini, vidres de balcons, porxos i terrasses, aïllaments tèrmics, calefacció i aires condicionat.

 

 

Reforma de cuines

Reformes Integrals IVAN a Lloret de Mar estarà encantat d’atendre la vostra sol·licitud de pressupost sense compromís, assessorant-vos sobre la millor opció per a vostè.

 

 

Enrajolar una cuina: passos a seguir

Si voleu renovar les parets i el terra de la cuina, enrajolar és una excel·lent opció. El preu d’enrajolar una cuina depèn de múltiples factors, com l’estat de la superfície, els tipus de revestiment i la mà d’obra. A continuació, es detallen els passos que cal seguir:

Estat de les parets i el sòl: s’ha d’avaluar si es tracta d’una obra nova amb parets de formigó o si cal eliminar l’enrajolat antic i realitzar treballs de desenrunament, allisat i reparació de la superfície.

 

 

Taller de cuines

  • Modificacions i instal·lacions: revisar l’estat de les instal·lacions elèctriques i de fontaneria i realitzar noves instal·lacions si cal.
  • Preparar l’estada per a l’enrajolat: retirar tots els elements de l’estada i protegir aquells que hi hagin de romandre.
  • Col·locar el nou material: es procedeix a col·locar el nou revestiment utilitzant una barreja que es distribueix de manera homogènia a l’àrea.

 

 

Tipus de materials per enrajolar una cuina

Hi ha diverses opcions de materials per enrajolar la seva cuina, com rajoles de porcellana o ceràmic, gres porcellànic, gresite i rajoles hidràuliques. Els preus varien segons el tipus de material i la qualitat del mateix, així com làrea a cobrir i la mà dobra requerida.

A Reformes Integrals IVAN, ens sentim orgullosos d’oferir una àmplia gamma d’opcions per adaptar-nos a tots els gustos i pressupostos.

No dubtis a contactar-nos per obtenir un pressupost personalitzat i assessorament expert sobre la millor solució per al teu projecte de reforma de cuina a Lloret de Mar.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp