Reforma d’habitatge en estil Rococó a l’interior

Reforma d’habitatge en estil rococó a l’interior a Tossa de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, S’Agaró, Calonge, Sant Feliu de Guíxols.

 

Empresa de reformas integrales en Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Sant Pol de Mar, Premià de Mar, Pineda de Mar, S'Agaró, Calella, Platja d'Aro, Calonge, Vilassar de Mar, Malgrat de Mar, Canet de Mar, Santa Susanna

 

Estil rococó a l’interior

L’estil rococó a l’interior existeix des del segle XVIII. Alguns historiadors criden a la direcció «barroc tardà». Al món modern del disseny, el rococó encara està «en sentit». L’estil medieval es veu apropiat en vil·les espaioses, apartaments de diversos nivells.

Inicialment, l’estil es va considerar pretensiós i fins i tot de mal gust. Però després que apareguessin elements del rococó als millors palaus d’Europa, la tendència es va fer popular a gairebé tots els països importants del món.

 

Rehabilitación Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Caldes d'Estrac, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Vilassar de Mar

 

Principis bàsics de l’estil rococó

La tendència es pot caracteritzar per la paraula “elegància”. El principi principal del disseny d’interiors en estil Rococó: manca de simetria. Altres característiques distintives:

 • línies corbes suaus
 • patrons complexos de múltiples components
 • formes arrodonides
 • luxe elegant fins i tot en els petits detalls.

El principi d’asimetria també es pot aplicar en planificar un apartament o casa. No obstant això, no cal desviar-se del concepte de línies suaus.

La decoració ha de ser dominada per colors pastís suaus. Les combinacions de colors més populars són el blanc amb daurat, blau clar, verd clar i fins i tot rosa. L’element central de l’interior en estil rococó, és clar, es considera una xemeneia baixa, coberta amb pedra de marbre i revestida amb canelobres alts, figures de porcellana i rellotges. Un altre element bàsic: un mirall alt en un luxós marc daurat.

 

Reforma pisos Blanes, Carpintería de aluminio Blanes, Carpintería metálica Blanes

 

El disseny interior d’estil rococó es distingeix per una decoració rica, pensada fins al més mínim detall. Un dels detalls clau de la direcció estilística: panells de fusta amb talles decoratives en forma de fulles d’acant, flors, rínxols en forma de lletres C i S, petxines, etc. Aquest element s’utilitza tant per a parets, sostres i en la fabricació de capçals, robers.

 

 

Una altra característica del disseny rococó: abundància d’or

L’element es pot utilitzar com a base a la paleta de colors i com a material principal per a la fabricació de decoració, accessoris de mobles. Per descomptat, ningú no parla del metall preciós. En la producció moderna, s’utilitzen materials resistents que imiten un to noble amb la màxima precisió possible.

 

 

Altres elements que han de ser presents al projecte de disseny:

 • decoració amb elements en forma de petxines, rissos
 • mobles amb potes corbes
 • patrons amb flors, ocells, animals i fulles
 • un mirall amb un marc d’or “ric”.

 

Rehabilitaciones integrales Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Begur, Pals, Empuriabrava, Mataró, Premià de Mar, Caldes d'Estrac, Alella

 

Si no teniu com a objectiu canviar completament el disseny de l’apartament, però voleu afegir una mica d’elegància, només afegiu alguns petits detalls decoratius amb elements característics. Rococó complementa perfectament lʻinterior minimalista.

 

 

Acabat de l’habitació, detalls de decoració i moble

La decoració de l’habitació en estil rococó s’ha de fer en colors pastís relaxants. La tendència estilística en si mateixa preveu la presència de sostres alts, habitacions espaioses. Aquesta és una condició bàsica que us permet treure el màxim partit a l’estil rococó. Els sostres i les parets han d’estar en relleu.

Cal preveure una rica decoració amb motllures d’estuc, adorns característics. Als apartaments, podeu utilitzar no només elements de guix blanc i daurat, sinó també estuc que imita el marbre. Però en una gran casa privada, val la pena fer servir pedra natural pesada per a la decoració de parets.

Un altre detall important: la decoració de les cantonades dels sostres amb sobrecapes de guix estampat. És igualment important crear una transició suau entre el sostre i les parets.

 

 

Reforma integral piso Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Pals, Premià de Mar, Sant Feliu de Guixols, Begur, Caldes d'Estrac, Mataró, Roses, Empuriabrava

 

Pel que fa als mobles, l’estil rococó preveu l’aplicació d’un adorn de manera literal tots els elements visibles. Els mobles entapissats han de tenir un marc corb prim i coixins voluminosos.

Els reposabraços, els respatllers i les potes dels mobles han de ser corbs. Els elements de moble que tenen forma de S s’anomenen «cabriol». Aquest és un altre detall distintiu de l’estil rococó.

 

 

Elements de moble i decoració que complementaran l’estil Rococó a l’interior:

 • pantalles dacordió portàtils, que divideixen visualment
 • l’habitació en zones
 • tapissos de tela amb motius xinesos
 • porcellana xinesa
 • aranya de llum de vidre que imiten canelobres.

 

Els professionals descriuen l’estil rococó com a «capritxós», chic, luxós, però sempre elegant. La tendència sovint s’anomena “glamour del segle XVIII”. Però a diferència de l’estil vistós modern, el rococó es veu més aristocràtic.

De fet, tota la tendència d’estil està dissenyada per fer la impressió «a primera vista».

 

Empresa reformas integrales Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Empuriabrava, Caldes d'Estrac, Pals, Sant Feliu de Guixols, Begur, Roses, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró

 

Renovación cocina precio Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Caldes d'Estrac, Begur, Roses, Pals, Sant Feliu de Guixols, Mataró, Premià de Mar, Empuriabrava, Sant Andreu de Llavaneres

 

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp