Dormitori en estil ECO

Reforma cases Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Boi de Llobregat, Palafolls, Pineda de Mar, Tordera, Vidreres, Sils.

"<yoastmark

 

Reforma cases Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Vidreres

La integritat del medi ambient, els materials i els tons naturals, la decoració natural moderada: això és el que distingeix el disseny ECO d’altres interiors.

L’estil ECO modern es basa en la unitat de l’home i la natura en un entorn urbà.

 

 

Les característiques reconeixibles en el disseny del dormitori són:

 • decoració natural de parets, terra i sostre
 • colors característics de la naturalesa natural
 • decoració i accessoris concisos
 • línies suaus
 • manca de contrastos
 • col·locació discreta de l’equip
 • il·luminació brillant
 • mobles còmodes sense luxes
 • teixits naturals
 • sistemes destalvi denergia
 • rebuig de metall, plàstic i sintètics
 • cortines ingràvides
 • abundància de vegetació viva
 • desig de senzillesa.

Una altra diferència característica és la capacitat de decorar les parets amb el paper tapís o plafons amb fotos realistes de la vida silvestre. El bosc caducifoli, les cadenes muntanyenques o un paisatge hivernal complementen perfectament la imatge general de l’habitació.

 

 

Reformes integrals de cases

"<yoastmark

El dormitori d’estil ECO és molt tranquil

 

L’esquema de color del dormitori en estil ECO

Les combinacions naturals de colors i textures es reflecteixen a l’esquema de color ECO.

L’estil aposta pels tons naturals:

 • marró
 • gris
 • groc
 • verd
 • blau
 • negre
 • beix
 • sorra
 • blanc
 • lli
 • palla.

Els colors pastís neutres funcionen millor per a aquesta habitació.

 

Reformes de cases I xalets

"<yoastmark

 

Il·luminació del dormitori

Els accessoris d’il·luminació per a aquesta sala són seleccionats de manera simple, amb un disseny discret, però tècnicament modern. Han d’estar equipats amb bombetes de baix consum.

Durant el dia, l’habitació d’estil ECO s’il·lumina de forma natural a través de les finestres, que no es recomana cobrir amb teles denses i pesades.

 

La tarda i la nit són el moment de la il·luminació artificial, que està representada per:

 • aranya central compacta sense decoració
 • estructures suspeses de forma cilíndrica o arrodonida
 • il·luminació oculta amb halogen damunt del llit o al voltant del
 • perímetre de l’habitació
 • llums de taula en tauletes de nit en forma de boles
 • làmpades de peu estilitzades amb motius ètnics.

 

Reforma i construcció de xalets i masies a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Palafolls

"<yoastmark

 

 

Materials i decoració del dormitori

Seguint les idees de concisió i senzillesa, l’estil Eco exigeix l’acabat més natural sense pretensions, alt cost ostentós i luxe.

L’opció més econòmica i lògica per a la decoració de parets és la fusta. L’àrea darrere del llit es pot fer en forma de gran pila de llenya o una cabana de troncs. Queda bé imitant paleta o pintura amb efecte pàtina.

El sostre generalment està pintat en un color o fet per assemblar-se a un arbre. Podeu utilitzar una opció del sostre tensat o amb frontisses. Al dormitori, sovint hi ha bigues decoratives al sostre, darrere de les quals és convenient amagar les comunicacions.

 

Construcció i rehabilitació de cases

"<yoastmark

Els terres estan revestits de rajoles ceràmiques en brut, recobertes de suro o laminat mat.

 

Mobles

Un dormitori ecològic ha d’estar tan lliure com sigui possible d’elements innecessaris.

 

Per tant, els mobles estan representats per un mínim:

 • un llit espaiós sobre potes fortes en forma de troncs o barres
  tocador rústic amb mirall
 • una còmoda o un armari de fusta amb lleuger desgast a les portes i calaixos
 • Tauletes de nit, aparença i material fent-se ressò del llit.

Una idea interessant seria un aquari amb abundància d’algues verdes i peixos reals.

 

Empresa de paletes

"<yoastmark

 

Casa reformes Blanes

En primer lloc, realitzem reformes de cases a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Rubí, Lleida, Pineda de Mar, Mar, Arenys de Mar, Calella, Barberà Vallès, Sant Cugat del Vallès, S’Agaró.

Actualment, activament construïm i rehabilitem habitatges a Blanes, Cassà de la Selva, Canet de Mar, Arenys de Mar, Granollers, Barberà del Vallès.

 

 

"<yoastmark

 

Empresa de Reformes de pisos i cases

En general, realitzem reformes de cases a Blanes,, Tordera, Sant Feliu de Guixols, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Santa Susanna, Sant Boi de Llobregat.

Tot i això, constantment seguim desenvolupant i contínuament millorant el sector de construcció i rehabilitació d’habitatges a totes les províncies de la Comunitat Autònoma Catalunya.

 

Reformem cases a Costa Brava, Costa del Maresme i tota la Selva i el Maresme

"<yoastmark

 

 

Pisos reformes

Primerament, realitzem l’enrajolat de les cases i pisos a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Boi de Llobregat, Sant Cebrià de Vallalta, Lleida, Pedra Santa, Sentmenat, Barcelona, Arenys de Mar, Terrassa, Pineda de Mar .

Es pot concloure que, a més dels serveis de construcció, prestem Serveis de Reformes Integrals a Blanes, Pineda de Mar, Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Pedra Santa, Sant Cebrià de Vallalta, Arenys de Mar, Sant Cugat del Vallès, Barcelona , Lleida, Sentmenat.

 

"<yoastmark

 

Serveis integrals de construcció de xalets, viles, cases i bungalows

Executem obres i Realitzem treballs verticals de les reformes, construcció i rehabilitació d’habitatges a Premia de Mar. Cases a reformar a Blanes, Pis a Tossa de Mar reformes.

Reformem cases Blanes, Tossa de Mar, Lloret Mar, Arenys Mar, Sant Boi Llobregat, Barcelona, Lleida, Barberà del Vallès, Sentmenat.

 

 

Cases reformes

D’altra banda, realitzem reformes de vil·les a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Barberà del Vallès, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Granollers, Lleida, Pedra-Santa, Rubí.

Al cap ia la fi, som una empresa de construcció i reformes a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Premià de Mar, Arenys de Mar, Granollers, Cassà de la Selva, Cubelles, Pedra-Santa.

 

 

"<yoastmark

 

Empresa reforma

Finca reformar Lloret de Mar, Reformes integrals de cases a Ripollet, Barberà del Vallès.

Sens dubte realitzem totes les reformes tècniques integrals de cases i blocs de pisos a Santa Coloma de Farners, Barcelona, Tordera, Sant Terrassa, Ripollet, Sant Cebrià de Vallalta, Pineda de Mar, Lleida.

Ens dediquem a Construcció i Reformes de cuines a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Tordera, Sant Terrassa, Lleida, Pineda de Mar, Pedra Santa, Barcelona, Santa Coloma de Farners, Arenys de Mar, Ripollet.

 

 

Construcció de blocs de pisos

D’aquesta manera, ens encarreguem principalment de les reformes d’habitatges a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Boi de Llobregat, Arenys de Mar, Pedra Santa, Pineda de Mar, Pedra Santa (Sentmenat), Santa Coloma de Farners.

 

 

"<yoastmark

També portem el Blog sobre les reformes integrals i multitud d’estils d’interiors a Sant Cebrià de Vallalta, Santa Coloma de Farners, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Palafolls, Canet de Mar.

 

 

Serveis integrals de rehabilitació de cases

Cada cop més treballem per a l’estat: ajuntaments, ports marins, comunitats municipals, estacions de tren i aeroports.

Per descomptat, realitzem projectes arquitectònics de construcció i reformes a Tordera, Lloret Mar, Tossa Mar, Pineda Mar, Malgrat de Mar, Arenys Mar, Rubí, Palafolls, Sant Pol Mar, Calella.

Gràcies a Déu, arribem alhora quan els organismes oficials ens confien l’execució d’obres municipals: manteniment de comunitats de veïns, rehabilitació de façanes d’edificis estatals, obres arquitectòniques culturals, etc.

Per descomptat, seguim fent treballs verticals a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Arenys de Mar, Sant Boi de Llobregat, Lleida, Barberà del Vallès, Lloret de Mar, Tordera, Pineda de Mar.

 

"<yoastmark

Reformes integrals preus

El fruit del nostre creixement professional en l’enginyeria tècnica és l’èxit de creació de la xarxa de Cristalleries, Serralleries i Fusteries metàl·liques.

De fet, realitzem obres de construcció a Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Calella, Lleida, Malgrat de Mar, Sentmenat, Sant Boi de Llobregat, Palafolls.

En realitat, no només prestem serveis de reformes, sinó també ens encarreguem d’assessorament en els sectors següents: construcció, arquitectura, interiorisme, cristalleria, serralleria, soldadura, reformes integrals i cristalleria d’alumini.

 

 

Empresa de reformes integrals

Per concloure, la nostra empresa va néixer com un petit taller de Fusteria metàl·lica a Lloret de Mar i vam arribar a ser una de les més grans xarxes de professionals que porten part del Grup Fet a Mà que disposa de 33 locals físics a 23 poblacions de Catalunya.

Tot i disposar de tallers i oficines de reformes, també ens desplacem a les instal·lacions dels clients.

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp