Tendències en reformes de banys

Reforma bany complet a Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Sils, Pineda de Mar, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Calella, Vidreres, Sils.

 

Reforma bany complet a Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Sils, Pineda de Mar, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Calella, Vidreres, Sils
Reformes de banys complets a Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Sils, Pineda de Mar, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Calella, Vidreres, Sils

 

Empresa Reforma bany complet Tossa de Mar, Pineda de Mar, Calella, Sils

Els banys són espais crucials als nostres habitatges, i una reforma ben executada pot augmentar-ne la funcionalitat i l’estil. Si cerques inspiració per renovar el teu bany a Tossa de Mar, Arenys de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Sils, Pineda de Mar o Tordera, aquest article t’ajudarà a descobrir les últimes tendències i consells per aconseguir l’estil perfecte.

 

 

Continguts:

 • Estil minimalista
 • Disseny industrial
 • Decoració moderna i tecnològica
 • Reformes vintage
 • Materials populars per a la renovació de banys
 • Consells clau per triar l’estil i el disseny adequat

 

Estil minimalista

El minimalisme és una tendència popular que es caracteritza per la senzillesa, elegància i funcionalitat. En un bany minimalista, cada element és essencial i contribueix al confort i l’estètica de l’espai.

 

 

Disseny industrial

L’estil industrial es distingeix pels acabats naturals, el maó vist i les canonades exposades. Aquest enfocament agressiu però elegant requereix una planificació acurada per aconseguir un equilibri adequat entre els materials i ressaltar les imperfeccions de l’espai.

 

 

Decoració moderna i tecnològica

La tecnologia està transformant tots els aspectes de les nostres vides, inclosos els banys. Els avenços en aixetes electròniques, vàters amb bidet integrat, banyeres d’hidromassatge i sistemes d’estalvi d’aigua fan que els banys moderns i tecnològics siguin més còmodes i estèticament atractius.

 

 

Reformes vintage

L’estil vintage evoca un disseny clàssic i romàntic, que ens transporta al passat amb articles i objectes elegants. Aquest enfocament és especialment adequat per a cases antigues que busquen conservar el seu encant històric.

 

 

Materials populars per a la renovació de banys

En renovar un bany, és fonamental triar els materials adequats per garantir la durabilitat i la coherència del disseny. Alguns dels materials més populars inclouen:
 • Terratzo: Ideal per a terres i parets, aportant amplitud i un toc retro.
 • Marbre: Resistent i elegant, és una opció clàssica per a qualsevol estil.
 • Rajoles amb textura: Comuns a banys d’estil industrial.
 • Rajola hidràulica: Utilitzades en dissenys luxosos i distingits.
 • Rajoles: Versàtils i resistents a l’aigua, són ideals per a qualsevol estil de decoració.

 

Consells clau per triar l’estil i el disseny adequat

 • Definir l’estil: Identifica les preferències personals i tria un estil que s’adapti als teus gustos i necessitats.
 • Seleccionar el revestiment: Tria materials coherents amb l’estil seleccionat per a terra i les parets.
 • Escollir entre banyera o plat de dutxa: Considereu factors com la mida de l’espai, el tipus d’ús i l’estil de decoració abans de prendre aquesta decisió personal.
 • Tenir en compte la il·luminació: Assegureu-vos que la llum sigui adequada i proporcioni un ambient càlid i acollidor a tot el bany.
 • Combina diferents tipus d’il·luminació per assolir un efecte òptim.
  Incloure mobles per a emmagatzematge: Tria mobles que complementin la decoració i siguin funcionals alhora.

El nostre equip de professionals a Reformes Integrals IVAN està preparat per ajudar-te a renovar i decorar amb èxit el teu bany a Tossa de Mar, Arenys de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Sils, Pineda de Mar i Tordera.

Et guiarem a cada pas del procés, des de la selecció de materials fins a la instal·lació, per assegurar que el teu bany remodelat compleixi amb les teves expectatives i necessitats.

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per obtenir més informació i començar el teu projecte de reforma de bany complet.

 

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp