Lampisteria a Arenys de Mar: Com solucionar problemes comuns de fontaneria i gas

Lampisteria a Arenys de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Font-Montnegre, Can Bartomet, Sant Cebrià de Vallalta, Arenys de Munt, Canet de Mar.

Lampistería en Arenys de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Font-Montnegre, Can Bartomet, Arenys de Munt, Canet de Mar
Lampistas en Arenys de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Font-Montnegre, Can Bartomet, Arenys de Munt, Canet de Mar

 

Tens problemes a casa teva amb la fontaneria i el gas? No et preocupis, com a experts lampistes a Arenys de Mar estem aquí per solucionar els problemes més comuns de fontaneria i gas. A continuació, us mostrem com abordar els desafiaments més habituals:

 

Què fer quan tenim un desguàs lent?

Un desguàs lent pot ser causat per una obstrucció a les canonades. Per solucionar el problema, pots emprar productes químics desembussadors dels desguassos, però aquests poden resultar perjudicials si es fan servir regularment. En lloc d’això, us recomanem utilitzar mètodes més amigables amb el medi ambient, com una combinació de bicarbonat de sodi, vinagre i aigua calenta per dissoldre les obstruccions.

 

 

Lampisteria a Arenys de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Blanes, Lloret de Mar, Canet de Mar, Tossa de Mar, Sant Pol de Mar i molt més …

 

 

Tens la pressió de laigua baixa?

La baixa pressió de l’aigua sol ser causada per una obstrucció, una fuita o un problema a la canonada d’aigua. Per solucionar-ho, és recomanable consultar amb un lampista professional que pugui identificar la causa del problema i solucionar-lo de manera eficaç.

 

 

Tens problemes amb el tub de la rentadora?

Si el teu tub de la rentadora presenta fuites, la causa pot estar en una obstrucció o en la necessitat de reemplaçar la junta. Si no estàs segur de com procedir, et suggerim que truquis a un expert en fontaneria perquè revisi i solucioni el problema.

 

 

Pots tenir una fugida de gas?

Una fuita de gas pot ser perillosa per a la salut i la seguretat, per la qual cosa és important trucar immediatament a un expert en gas si fas olor gas a casa teva. No intentis solucionar el problema pel teu compte ja que qualsevol error podria ser fatal.

 

 

El teu vàter degota?

Un vàter que degota pot gastar grans quantitats d’aigua i augmentar les factures d’aigua. Si el vostre vàter degota, és probable que hagueu de reemplaçar la junta del dipòsit o algun altre element a l’interior del vàter. Si no estàs segur de com solucionar el problema, et recomanem que truquis a un expert en fontaneria.

 

 

Empresa de Lampisteria a Arenys de Mar, Blanes, Font-Montnegre, Tossa de Mar, Arenys de Munt, Calella, Montgat, Canet de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró

En cas de tenir problemes amb la fontaneria, la instal·lació elèctrica, la gasfiteria o la il·luminació de la teva llar, et recomanem contactar amb la nostra empresa de lampisteria a Arenys de Mar. Oferim serveis d’instal·lació, reparació i manteniment per a llars i negocis a la zona d’Arenys de Mar. Contacta’ns avui i solucionarem qualsevol problema de fontaneria i gas que puguis tenir a casa teva!

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp