Entapissar Sofà

Entapissar Sofà a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, Platja d’Aro.

 

Entapissar Sofà a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, Platja d'Aro
Entapissar Sofà a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, Platja d’Aro

 

Per què entapissar un sofà en comptes de comprar-ne un de nou?

Si esteu pensant en renovar la vostra sala d’estar, probablement esteu considerant si és millor comprar un sofà nou o entapissar el que ja teniu. Ambdues opcions poden semblar viables, però hi ha diverses raons per les quals entapissar el seu sofà a Blanes pot ser la millor elecció.

 

 

Estalvia diners en entapissar sofà

Entapissar el sofà a Blanes pot ser una solució més econòmica en comparació amb la compra d’un sofà nou. Sovint, el marc del sofà segueix en bon estat i només cal substituir la tela o el cuir que s’ha gastat amb el temps. A més, entapissar el sofà li pot permetre mantenir el mateix estil del moble, sense haver de gastar grans sumes de diners en mobles nous per a casa seva.

 

 

Renoveu el sofà

La tapisseria del sofà també pot ser personalitzada. Si trobeu un teixit que us encanta, però no s’adapta a l’estil de la vostra sala d’estar, podeu utilitzar-lo per entapissar el sofà. Daquesta manera, pot mantenir lestil de decoració i tenir un sofà renovat. Entapissar el sofà en un material diferent pot donar una nova vida al seu moble i rejovenir la sala d’estar.

 

 

Quant de temps es triga a entapissar un sofà gran?

Depenent de la mida i complexitat del moble, es pot trigar entre dues i tres setmanes per entapissar un sofà a Blanes. No obstant això, si voleu canviar el material del vostre sofà o fer altres canvis complexos a l’estructura, el temps de remodelació pot variar. Consulti’ns per obtenir una estimació exacta!

 

 

El millor material per entapissar un sofà i evitar danys dels animals

Si teniu mascotes, és important triar el material adequat per entapissar el sofà a Blanes. Intentem treballar amb els millors materials resistents a les ratllades des de gats fins a gossos, per assegurar-nos que el seu moble duri per molt de temps.

 

 

Personalitzeu el vostre sofà permetent qualsevol color en entapissar

Com a experts a entapissar sofàs, entenem que sovint és important tenir un sofà del color desitjat. Tenim una àmplia varietat de colors on es pot triar, assegurant així que el sofà encaixi perfectament amb la decoració de casa seva.

 

 

Entapissar Sofà a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Santa Susanna, Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Sils, Vidreres, Calonge, S’Agaró

A la nostra tapisseria a Blanes, som especialistes en realitzar fundes, així com en entapissar cadires, butaques i qualsevol altre moble que necessiti un nou aspecte. Fem treballs tant petits com grans, cosa que significa que no hi ha cap feina que no puguem fer. Contacti’ns avui mateix per renovar els seus mobles!

 

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATIS

 

TRUCA’NS ARA!!!

 

Posa’t en contacte amb un dels nostres assessors

a través del telèfon:

(+34) 692-861-224,

o via correu electrònic:

info@reformasintegralesivan.es

o per

whatsapp